De ce sa alegeti anvelopele Bridgestone?

Bridgestone este o companie multinationala care produce si comercializeaza unele dintre cele mai cunoscute si apreciate anvelope din lume. De asemenea, aceasta companie are o fabrica de biciclete in Japonia. In anii '80 si '90, Bridgestone era condusa de Grant Petersen, un talentat designer auto care a reusit sa revolutioneze industria cauciucurilor. Bridgestone are filiale in intreaga lume si produce anvelope de iarna si de vara, atat pentru autoturisme, cat si pentru biciclete, motociclete sau utilaje agricole. Cauciucurile Bridgestone sunt ideale pentru vehiculele de categoria B, reusind sa imbine armonios conceptele de confort si stabilitate.

Cand vine vorba de mersul cu motocicleta, este important sa stiti ca stabilitatea este un element caruia trebuie sa-i acordati o foarte mare atentie in timp ce circulati pe acest tip de autovehicul. Dat fiind faptul ca motocicletele nu au decat doua roti, conducatorul trebuie sa se simta sigur pe el atunci cand porneste la un drum lung. Cauciucurile Bridgestone ofera stabilitate atat pe timp de iarna, cat si de vara. De asemenea, nu trebuie sa va mai faceti griji cu privire la tipul de drum pe care calatoriti, deoarece acestea fac fata pe drumuri de tara, accidentate, cu pietris, dar si pe asfalt neted, autostrazi sau piste de curse.

Potrivite atat pentru amatori, cat si pentru profesionisti, aceste anvelope pentru motociclete au un parcurs bine stabilit inca din fabrica, de cand este adus materialul brut spre prelucrare. Totul incepe in momentul cand materialul brut din cauciuc este adus la fabricile producatoare, unde numeroase echipe de ingineri si designeri se straduiesc sa scoata pe banda de productie cauciucuri rezistente la intemperii si uzura in timp. Sunt produse peste 6300 de cauciucuri zilnic, in fiecare fabrica din intreaga lume, care sunt exportate ulterior catre celelalte tari unde nu se produc, spre exemplu Romania. Desi tara noastra nu are o fabrica pentru anvelope Bridgestone, exista numeroase magazine auto de unde cumparatorii le pot achizitiona, nu numai pe cele pentru categoria B, dar si pentru motociclete, biciclete, camioane si masinarii agricole.

Cauciucurile Bridgestone pentru biciclete sunt de mai multe feluri, precum legandara RB-1, o bicicleta care combina elegantul stil italian al celor din anii '70 cu designul si functionalitatea japoneza. Acest model este foarte popular intre biciclistii care fac performanta pe pistele de curse. Modelul RB-2 are aceeasi geometrie ca precedentul sau, insa are parti componente mai putin scumpe decat acesta. Bridgestone fabrica, de asemenea, cauciucuri pentru modelul RB-3, dar si pentru biciclete de teren RB-T, introduse pe piata in anii '90. Desi potrivita pentru ciclism profesionist, aceasta nu ofera destula tractiune, devenind, in timp, un model contestat.

Sucursalele Bridgestone din intreaga lume sunt capabile sa produca si sa comercializeze anvelope 4×4 de cea mai inalta calitate pentru conducatorii auto, dar si pentru fermierii care isi doresc sa isi inlocuiasca vechile cauciucuri de la vehiculele agricole. La nivel european se fabrica inca din anul 1998 anvelope pentru tractoare de dimensiuni mici si medii, dar si pentru alte ustensile de gradinarit cu roti. Un alt avantaj al acestei marci de anvelope este ca protejeaza mediul si, totodata, reduce consumul de carburant.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.