De ce sa alegi Croatia ca destinatie de vacanta?

Croatia este o destinatie irezistibila! Croatia are peste o mie de insule cu clima temperat meditaraneana si tarmuri care se intind pe mii de km. Descopera fructele de mare din Adriatica, lanturile intinse de munti stancosi si orasele venetiene fabuloase cu acoperisuri rosii care au fost fotografiate de nenumarati artisti. Cu siguranta, principala atractie o reprezinta linia de coasta, dar puteti sa va orientati si catre dealurile impresionante din Istria continentala, vinurile bune si mancarea delicioasa.

Peninsula Istria este destinatia favorita a turistilor din occident. Aici se regasesc numeroase statiuni milenare, bogate arheologic si arhitectural, cu o viata de noapte agitata. Statiunea Porec este una dinter cele mai frumoase statiuni din Croatia cu cladiri monument care dateaza de peste 1.300 de ani.

Alte regiuni pe care ti le recomandam sunt Kraven, Dalmatia de Nord, Dalmatia centrala sau Dalmatia de Sud. De asemenea, nu trebuie sa ratati Insula Brac, renumita pentru plajele sale sau Dubrovnik-ul. Daca te-am convins ca merita, gasesti aici mai multe oferte de sejururi in Croatia.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.