De ce sa bem vin?

Vinul este o bautura sanatoasa, chiar daca cei care nu consuma bauturi acoolice nu il considera sanatos. Sunt persoane carora nu le place sa consume bauturi alcoolice, dar exista si contrariul. Vinul este o bautura sanatoasa, iar daca o cunsumati cu moderatie va poate face mult bine, raul fiind nesemnificativ sau chair inexistent. Vinul natural, facut din struguri crescuti natural, fara a fi stropiti cu substante toxice contine minerale care ajuta corpul nostru sa functioneze corect.

Cel mai apreciat este vinul rosu, fiind considerat cel mai bun pentru sanatate. Este foarte benefic pentru inima, motiv pentru care il consuma cei cu diferite afectiuni cardiace. Asta se datoreaza polifenolilor si antioxidantilor din vin care imbunatateste flexibilitatea vaselor de sanse si previne aparitia de cheaguri.

Cu ajutorul vinului poti lupta si impotriva colesterolului. Te poate ajuta sa iti scada colesterolul mult mai mult decat pastilele, dar asta depinde de fiecare. Nu este recomandat sa consumi prea mult vin pentru a-ti imbunatati sanatatea, un pahar sau doua pe zi este suficient.

Inainte de a incepe o terapie cu vin trebuie sa consulti medicul tau pentru a primi recomandarile necesare. Medicul , dupa anumite controale specifice stie exact ce trebuie facut, iar recomandarile trebuie respectate, pentru un beneficiu cat mai mare.

Vitaminele A, B1 si B2 se gasesc in cantitati potrivite in vin, iar sarurile minerale sunt si ele prezente. Se recomanda consumul de vin naturat, netratat pentru rezultatele cele mai bune. Vinul se consuma cel mai des in conditii de efort, cand suntem obositi si avem nevoie de un supliment pentru revigorare.

Poti alege unul vin vinurile austriece, foarte bune si sanatoase, la pret mic.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.