De ce sa inchiriati un apartament ?

De ce sa inchiriati un apartament? Motivele sunt diverse, de la imposibilitatea de a convietui cu socrii, pana la neputinta de a mai locui cu sotul sau sotia. Dar daca vreti sa stiti totul despre inchirieri apartamente, atunci trebuie sa va informati corect.  Inainte de a face acest pas, trebuie sa aveti in vedere o multime de aspecte, unele mai importante ca altele. In primul rand, depinde de localitatea in care va hotarati sa locuiti  pentru o perioada mai lunga sau mai scurta de timp. De exemplu, daca ceea ce va intereseaza se traduce in cele trei cuvinte: inchirieri apartamente Bucuresti, atunci lucrurile capata o alta amploare.

In primul rand, intr-un oras atat de mare ca Municipiul Bucuresti, raportul calitate-pret difera cat de cat. Daca te gandesti la apartamente Bucuresti, asteptarile clientului si totodata conditiile oferite sunt la standarde mult mai inalte. De obicei, se cauta eleganta, rafinament, stil, care nu sunt lucruri marunte, drept pentru care si pretul se ridica. Agentii de imobiliare aduc pe piata tot felu de oferte, dar care bineinteles cer ca dumneavoastra sa scoateti destui bani din buzunar.

De aceea suma de 3500 de euro lunar, nu are de ce sa vi se para o suma exagerata, deoarece confitiile oferite sunt pe masura. Este vorba despre balcoane moderne, mobila ultima generatie, aparatura de bucatarie de ultim rang, aer conditionat, centrala termica, usa metalica, sistem de acces prin interfon. Fara sa mai punem in discutie deplasarea cu liftul, paza si securitate si nelipsitul garaj personal. Nu va asteptati ca la asa o suma sa nu aveti tot confortul, de aceea camerele promit un plus de relaxare; sunt incapatoare, luminoase, si permit o aerisire completa. Nu mai punem la socoteala spatiile de depozitare, termopanul, cablu tv, confort considerat minim, fara pretentii.

Daca va hotarati sa inchiriati astfel de locuinte moderne, atunci va veti axa pe constructiile noi, realizate in ultimii ani. In astfel de blocuri, va veti bucura de materiale de constructie de ultima generatie: marmura, lemn masiv, finisaje absolut deosebite. Un avantaj pentru adeptii camerelor luminoase si cu vizibilitate maxima este faptul ca aceste apartamente sunt dotate cu ferestre mari si oglinzi numeroase. Desigur ca pentru oricine dintre dumneavoastra este esential pretul ce se cere inchirerii. In acest caz, exista cateva puncte care fac diferenta. Unul dintre ele ar fi amplasarea apartamentului. De exemplu, nu e de mirat faptul ca un apartament de inchiriat in zona Dorobanti ar putea ajunge chiar si la 3500 euro lunar, in timp ce in zona Universitatii suma de 2200 euro lunar nu atrage uimirea. Pentru cei ce cauta un pret ceva mai scazut, in zona Baneasa se pot gasi apartamente cu 625 euro lunar, dar peste 1000 euro lunar veti investi in apartamente din zonele Kiseleff sau Central Park. Zona Arcul de Triumf se inscrie in aceeasi categorie.

Recomandarea specialistilor este de a nu risca atunci cand va hotarati sa inchiriati un apartament, fara sa analizati raportul calitate-pret. De altfel, daca va permiteti confort si rafinament, merita sa investiti toti banii.

De ce sa inchiriati un apartament? Motivele sunt diverse, de la imposibilitatea de a convietui cu socrii, pana la neputinta de a mai locui cu sotul sau sotia. Dar daca vreti sa stiti totul despre inchirieri apartamente, atunci trebuie sa va informati corect.  Inainte de a face acest pas, trebuie sa aveti in vedere o multime de aspecte, unele mai importante ca altele. In primul rand, depinde de localitatea in care va hotarati sa locuiti  pentru o perioada mai lunga sau mai scurta de timp. De exemplu, daca ceea ce va intereseaza se traduce in cele trei cuvinte: inchirieri apartamente Bucuresti, atunci lucrurile capata o alta amploare.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.