De ce sa inchiriezi o masina ?

In zilele noastre inchirierea de  masini nu se mai face doar in scop de afaceri . Din ce in ce mai multe persoane sau familii folosesc serviciile de inchirieri masini din diverse motive . Noi iti prezentam 3 dintre ele:

1. Reparatiile masinii

Multora dintre noi ni s-a intamplat macar o data . Momentul cand am avut un accident iar masina avea nevoie de reparatii si nu aveam cu ce ne deplasa la munca. In functie de zona in care locuiesti , s-ar putea ca transportul in comun sa nu reprezinte o optiune viabila , in schimb ce inchiriatul unei masini ar fi o alegere mai potrivita.Inchiriatul unei masini in timp ce masina proprie se afla in reparatii este o optiune convenabila pentru noi toti dar , impreuna cu facturile reparatiilor poate fi costisitor. Puteti evita astfel de costuri suplimentare daca alegeti sa platiti cu cativa lei in plus la asigurari care includ rambursarea cheltuielilor de inchirieri auto .

2.Vacante

Planuiti o excursie cu familia sau cu un grup de prieteni ? Luati in consideratie varianta unui mini-van care sa va asigure spatiul de care aveti nevoie , in asa fel incat sa va pastrati entuziasmul si starea de bine si pe cand ajungeti la destinatie. Inchiriatul de masini este , de asemenea o idee buna in cazul in care doriti sa inchiriati o masina cu un consum mai bun decat al masinii proprii , sa mai economisiti niste bani , sau in cazul in care v-ati dorit mereu sa porniti la drum in decapotabila pe care nu ati avut-o niciodata. inchirierea unei masini pe durata vacantelor ne permite sa iesim din rutina de zi cu zi si sa evadam intr-un spatiu necunoscut , aventuros , sinonim cu ideea de vacanta. Schimba peisajul, iesi din rutina , schimba-ti programul si masina pentru cateva zile.

3.Ocazii speciale

Stim cu totii ca masinile de inchiriat sunt cel mai des folosite la baluri de absolvire. Adultii pot si ei sa se alature acestui trend si sa dea un plus de magie unei seri speciale. Daca planuiti o aniversare sau o zi onomastica inchirierea unei masini s-ar putea sa fie exact acel ceva care face seara mai deosebita. Ca adulti , ne gasim de prea multe ori prinsi in acelasi program . Uneori , un fapt simplu ca inchirierea unei masini diferita de a noastra poate fi destul sa te scoata din rutina .

Nu exista un sfarsit la lista de motive pentru care ai putea sa folosesti serviciile de rent a car in Romania, dar fara nici o indoiala ca exista un sfarsit in ceea ce priveste bugetul disponibil pentru acest fel inchirieri . Indiferent de motivul pentru care vrei sa inchiriezi o masina , inchiriaza cu cap . Poti economisi inchiriind prin intermediul site-urilor online sau cautand reduceri pe acestea.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.