De ce sa ne promovam un site?

Promovarea unui site este foarte importanta in ziua de astazi. Chiar daca ai reusit sa creezi primul tau website, iar designul este unul foarte atragator, fara o promovare seo corecta site-ul nu va creste in timp si astfel usor, usor vei renunta la el. Motivele sunt multe, dar cele mai intalnite sunt pierderea de vreme si ne-satisactia de a avea profit.

Mai jos sunt cateva sfaturi utile pentru o promovare cat mai eficienta atat on-page cat si off-page, dar mai inainte o sa va spunem ce anume sunt .

Promovarea on-page este foarte importanta si se realizeaza direct pe site-ul dumneavoastra. Acest tip de promovare tine de elementele seo ce trebuiesc realizate pe site pentru a creste in pozitiile google, implicit venirea vizitatorilor din motoarele de cautare.

Site-ul dumenavoastra trebuie sa aiba un titlu cat mai eficient  dar sa nu se abuzeze de numarul de cuvinte. Conform ultimilor update-uri Google, un titlu eficient este unul care nu are mai mult de 100 de caractere dar nici mai putin de 20 de caractere. Referitor la descrierea acestuia, este bine de mentionat ca trebuie sa fie o descriere cat mai eficienta bazata pe o fraza cat mai coerenta care sa semnifice trasatura site-ului. Totodata, este indicat folosirea tagurilor <h1>, <h2> si <h3> pe titlurile principale din continutul site-ului pentru a indica motoarelor de cautare ceea ce este mai important.

Optimizare off-page este strans legata de obtinerea de backlinkuri calitative catre site-ul dumneavoastra pe anumite cuvinte cheie pe care le doriti. Acest lucru se poate face in mai multe moduri, enumerandu-le pe cele mai bune in urma testelor efectuate de catre noi.

 1. publicarea de articole in diverse directoare cu link catre site-ul dumneavoastra pe cuvintele cheie
 2. cumpararea de linkuri pe site-uri cu autoritate. MENTIONEZ ca Google nu este de acord cu o astfel de tehnica, de aceea ar trebui sa nu se exagereze.
 3. cumpararea de linkuri in articole ale altor site-uri axate pe aceeasi nisa cu dumneavoastra.

Toate metodele sunt eficiente dar recomand sa nu se exagereze cu acestea. Linkurile ar trebui sa para ca provin din surse naturale, sau cat de cat naturale ci nu artificiale. Astfel este posibil sa primiti o penalizare a site-ului.

Cel mai important este continutul site-ului. Acesta trebuie sa fie unic si de calitate pentru a va atrage vizitatorii.

Promovarea unui site este foarte importanta in ziua de astazi. Chiar daca ai reusit sa creezi primul tau website, iar designul este unul foarte atragator, fara o promovare seo corecta site-ul nu va creste in timp si astfel usor, usor vei renunta la el.

2 Raspunsuri to “De ce sa ne promovam un site?”

 1. Mihai T. spune:

  Degeaba ai un site daca nu il gaseste lumea cand cauta anumite produse/servicii pe care le oferi spre vanzare online

 2. Mircea spune:

  Fara sa supar pe nimeni, dar tu scri despre SEO si am impresia ca habarnai despre ce vorbesti. Adica google zice ca e impotriva regulilor sa cumperi linkuri, dar tu recomanzi asta. Pe langa asta, promovezi un serviciu seo…cand ai scris articolul nu te-ai gandit ca atunci cand repeti niste cuvinte macar sa fie repetate cu cap? ”usor, usor” vei renunta sa dai sfaturi sau sa faci pe desteptul. Numa zic…nu dau cu parul.
  ”implicit venirea vizitatorilor din motoarele de cautare.” – venirea? LOL!

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.