De ce sa optezi pentru hidroizolatii PVC – Milucon

Hidroizolatii PVC, cu membrane bituminoase, poliuretanice, din cauciuc sintetic (EPDM), polietilena de inalta densitate (HDPE) si lista poate continua; pe scurt, cand vine vorba de lucrarile de acest gen, gama materialelor disponibile pe piata de specialitate este una variata, aspect care pe de-o parte ne ofera mai multe variante din care sa alegem, insa totodata ne si ingreuneaza decizia finala.
Atunci cand iti doresti o hidroizolatie rezistenta in timp pentru terase sau acoperisul blocului, care se comporta excelent in conditii meteo nefavorabile si necesita un timp scurt de montare, spre ce tip de membrane te orientezi pentru a avea parte de toate aceste avantaje si nu numai?

Hidroizolatii PVC: definitia rezistentei impotriva factorilor de mediu

Proiectate sa-si mentina proprietatile mecanice indiferent de conditiile meteo, membranele care alcatuiesc aceste hidroizolatii PVC asigura o protectie eficienta suprafetelor cu pricina, impiedicand patrunderea infiltratiilor de apa indiferent ca vorbim despre ploi abundente cazute pe o perioada mai lunga de timp, grindina sau caderi masive de zapada.
In aceeasi masura, se comporta bine si in cazul unor valori ridicate de temperatura, oferind protectie impotriva razelor UV puternice care in timp ar putea duce la deteriorarea hidroizolatiei. Iar in ceea ce priveste durata de viata a unor hidroizolatii PVC, aceasta este dovedita a fi de peste 3 decenii.

Hidroizolatii PVC: rapiditate si usurinta in montaj

Lucrarile de hidroizolatii PVC sunt probabil unele dintre cele mai usoare din punct de vedere al executiei. Cu o valoare redusa a greutatii, membranele se remarca prin flexibilitate, aspect ce permite totodata si executia precisa a detaliilor ce tin de colturi de pilda, precum si usurinta in montarea accesoriilor, cum ar fi aeratoare, parapeti, parafrunzare, luminatoare, s.a.m.d.
Printre beneficiile acestor hidroizolatii PVC este important sa mentionam si rezistenta sporita la intindere, smulgere si impotriva actiunii focului. Cu proprietati excelente de sudare, membranele de acest gen sunt ecologice si reciclabile, cu alte cuvinte, prietenoase cu mediul inconjurator. In raport cu alte membrane folosite pentru hidroizolatii, sunt mai accesibile ca si pret.
Hidroizolatii PVC asigurate de catre Milucon

 

Daca v-am convins in privinta avantajelor de care puteti beneficia alegand hidroizolatii PVC, iar acum sunteti in cautarea unei firme capabile sa va ofere servicii de calitate si implicit rezultate pe masura asteptarilor, Milucon este solutia dumneavoastra!
Cu sediul in Bucuresti, compania Milucon va sta la dispozitie pentru realizarea oricarui tip de lucrare de acest gen, indiferent de complexitate si suprafata, fie aceasta cea a blocurilor de locuinte, sediilor de birouri, cladirilor industriale sau care fac parte din domeniul turismului.
Aspectele care recomanda firma Milucon ca fiind cea mai buna alegere in executia unor astfel de operatiuni sunt: experienta, colaborarea cu furnizori renumiti in domeniu care asigura materialele necesare, personalul calificat, corectitudinea in stabilirea costurilor finale, si nu in ultimul rand, raportul optim calitate-pret la care serviciile sunt oferite tuturor celor interesati.
De asemenea, pe langa hidroizolatii PVC pentru terase si acoperisuri, Milucon efectueaza si hidroizolatii cu membrane bituminoase, respectiv poliuretanice, pentru urmatoarele constructii din beton: subsoluri, bazine, rezervoare cu apa, piscine, balcoane, tuneluri subterane si multe altele.

Milucon executa hidroizolatii PVC cu materiale de calitate pentru lucrari pe masura asteptarilor, care impiedica eficient patrunderea infiltratiilor de apa.

5 Raspunsuri to “De ce sa optezi pentru hidroizolatii PVC – Milucon”

  1. […] curat. Daca ti-a placut acest articol si doresti sa obtii informatii suplimentare hidroizolatii, on-line, Dacă rămân forme, vopsea sau agent de impermeabilizare se va deteriora, iar eforturile vor […]

  2. […] acest articol va fost de folos si doriti mai multe informatii faceti o privire la hidroizolatii (continuati sa cititi acest) Una dintre cele mai bune p?r?i despre un subsol este c? e departe de orice altceva. Asta înseamn? […]

  3. […] miroasă apă stătut, mucegai și a mucegaiului. Daca cautati mai multe informatii hidroizolatii, indicii suplimentare, pentru a accesa acest web site. O mulțime de subsoluri au un miros de mucegai și cel mai bun mod […]

  4. Ion spune:

    Articolul ofera foarte multe informatii utile.

  5. Marius spune:

    Hidroizolatii PVC, cu membrane bituminoase, poliuretanice reprezinta o solutie foarte buna pentru terase sau acoperisuri, fiind foarte rezistente.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.