De ce sa optezi pentru un dormitor din lemn masiv?

pat-dormitorFie ca te-ai mutat intr-o locuinta noua, sau pur si simplu te-ai plictisit de felul in care arata dormitorul tau actual, alegerea noilor bunuri pentru acest spatiu intim din caminul tau trebuie sa includa cateva aspecte importante. Poate te-ai gandit la un dormitor lemn masiv, sau vrei ceva mai funny, cu diverse decoratiuni pe pereti, insa indiferent de ideile pe care le ai in minte, trebuie sa tii cont de parerile specialistilor. Acestia spun ca peretii dormitorului trebuie vopsiti in culori relaxante pentru ca proprietarii sa se odihneasca asa cum trebuie.

Bugetul este un factor important

Patul, noptiera, sifonierul, scaunele sau orice alt obiect interior trebuie ales in asa fel incat sa se integreze corespunzator in spatiul dormintorului. Dar mai intai de toate, trebuie sa te decizi la cat timp si cati bani vrei sa aloci dormitorului tau. In cazul in care ai destul buget la indemana, poti decora dormitorul asa cum vrei tu.

Cu toate acestea, majoritatea proprietarilor trebuie sa lucreze in limita unui buget. Daca ai un buget restrans, poti sa faci anumite economii. De exemplu, pentru un dormitor lemn masiv de stejar, poti alege sa vopsesti si sa lacuiesti mobila veche, in loc sa cumperi una noua.

Lemnul masiv ofera o multime de avantaje, chiar daca preturile pentru astfel de obiecte sunt mai piperate. Daca sunteti in cautarea unei optiuni ieftine, pe termen scurt, va puteti orienta spre alte tipuri de mobilier fabricate din soiuri de lemn mai usoare.

Factorul reconditionarii

Insa, pe termen lung, un dormitor lemn masiv, precum acesta , se poate dovedi a fi cea mai ieftina si mai eficienta optiune. Un lucru foarte important de care trebuie sa tineti cont atunci analizati mobilierul din lemn masiv este faptul ca acest tip de lemn poate fi foarte usor reconditionat in caz de uzur, ceea ce nu se poate spune si despre celelalte soiuri de lemn.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.