De ce sa purtam posete din piele?

Femeile care poarta posete piele de ceva vreme ar putea filozofa pagini intregi pe aceasta tema, insa restul femeilor care inca poarta genti din material textil trebuie informate daca putem spune asa despre beneficiile pe care le pot avea daca poarta posete piele. Nu incerc sa spun ca acele poste confectionate din materiale textile nu sunt bune, insa ele au o arie foarte mica de locuri unde pot fi purtate si de bineinteles o diversitate foarte mica de stiluri vestimentare la care pot fi asortate.

Ei bine, haideti sa incepem cu argumentele pro posete piele. Primul si cel mai important avantaj este calitatea lor. Ori de cate ori veti atinge o poseta fabricata din piele, veti observa ca are acel ceva care inspira siguranta, care da o senzatie de lucru de calitate. Este foarte important sa stiti ca in poseta dumneavoastra puteti care n lucruri, fara riscul sa se rupa. Un alt lucru foarte important este eleganta conferita de acest tip de posete. Indiferent ca mergeti la munca (prespupunand ca lucrati intr-un mediu office) sau ca mergeti la o petrecere trebuie sa fiti eleganta. O poseta din piele este un accesoriu indispensabil pentru acest lucru. Nu aveti nici o sansa sa adoptati o tinuta eleganta si sa purtati posete din material textil fara a va stirbi serios imaginea.

Un alt aspect al acestor posete piele este pretul. Este adevarat este putin mai mare, insa daca stati sa va ganditi pretul este justificat. Costurile pielii, costurile manoperei sunt mai mari decat al prelucrarii materialelor textile. Insa, pretul nu ar trebui sa fie o problema prea mare deoarece pentru femeile care nu isi permit sa dea prea multi bani pe o poseta din piele au aparut alternative si anume posete din piele ecologica care sunt de o calitate foarte apropiata de posetele din piele naturala dar la un pret mai mic.
Deci, fetelor ce spuneti? Sunteti gata sa adaugati in garderoba voastra un nou tip de posete?

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.