De ce tigara electronica in dauna celei normale?

Tigara electronica a devenit tot mai populara in ultima vreme si tot mai multi dintre fumatori sunt tentati sa renunte de tot la cea veche. Ba unii chiar dintre fumatorii inraiti.

Hai sa vedem cateva dezavantaje:

  • Pretul. In momentul in care o achizitionezi, pretul este echivalentul a catorva pachete de tigari, intr-adevar, insa tinand cont ca o achizitionam o singura data… Dupa ce am achizitionat-o, mai are nevoie doare de cateva materiale consumabile,pe care ocazional mai trebuie sa le achizitionati. Totusi, pretul lor nici nu se apropie de un pachet de tigari. Apoi, daca am fuma traditional, cu un singur pachet de tigari pe zi, ar insemna in jur de 350-400 lei LUNAR! Si tinand cont ca unii fumeaza chiar si doua pachete pe zi…
  • Sanatate. Tigarile traditionale sunt nocive si cauzeaza mai multe boli de plamani in timp, ceea ce duce in final la deces. Tigara electronica nu este nociva!
  • Mizerie si Miros. Cel mai neplacut lucru la fumat este cel legat de mizerie si de mirosul pe care o tigara arsa il lasa in urma sa. In primul rand, fumul care uneori intra prin haine (de cel mai multe ori nu doar hainele fumatorilor, din pacate) sau care cauzeaza o respiratie foarte urat mirositoare… Apoi scrumul de tigara care ajunge sa lase un miros mult mai urat, imbacsit, care deranjeaza chiar si fumatorii!
  • Fumatul in diferite locuri. Fumatul unei tigari traditionale este interzis in diferite locuri publice sau nu. Ei bine, fumarea unei tigari electronice nu este interzisa nicaieri. Ba chiar putem fuma linistiti si-n pat sau in alte zone periculoase (cum ar fi un PECO de exemplu) unde altfel ar exista pericol de aprindere sau de explozie.

Atat de multe avantaje in favoarea celei electronice, si totusi nimic in favoarea celei traditionale. Oare ce-i mai tine pe unii departe de tigara electronica? Probabil ca doar obisnuinta sau faptul ca nu sunt informati cu privire la aceste avantaje si dezavantaje.

Daca doresti sa te lasi de fumat, ai putea incerca si suplimente pentru reducerea efectelor fumatului, acestea vor reduce nivelul de toxine si din dependenta pentru tigara. Un astfel de produs este suplimentul alimentar Smokerade de la Calivita.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.