De ce un creator de site-uri gratuit?

Se spune ca daca ceva e gratuit e in mod implicit mai slab ca si calitate decat ceva platit. Nu este intotdeauna adevarat. In cazul website builder-ului gratuit faptul ca este disponibil fara plata aduce cu sine o serie de avantaje fata de unul platit si anume:

Comunitate –  faptul ca este gratuit inseamna ca este accesibil pentru mult mai multi utilizatori, ceea ce inseamna implicit mai multe persoane cu experienta care pot oferi suport tehnic. Pe la 1 million de utilizatori este putin probabil sa nu fi intalnit cineva dificultatea intalnita de tine si sa nu se fi gasit una sau mai multe solutii.

Raportare rapida a bug-urilor  – Toate platformele se intalnesc cu aceasta problema, indiferent ca sunt platite sau gratuite, o platform gratuita va reactiona mai repede la ele pentru ca implica o retea foarte mare de utilizatori.

Imbunatatiri – Aceeasi mare comunitate este sursa de idei si solutii de imbunatatire a platformei. Cu cat sunt mai multi utilizatori cu atat e mai probabil sa gasesti template-uri sau script-uri mai multe si mai variate, deja testate, pe care sa le poti folosi atunci cand iti creezi propriul site.

Flexibilitate fata de utilizator – Un creator de site-uri gratuit este format din doua componente principale: firma care detine platforma si utilizatorii, ambele componente fiind implicate in egala masura in dezvoltarea si imbunatatirea site-ului. Motiv pentru care utilizatorii trec de simplul statut de clienti, si devin parteneri ale caror sugestii si idei de imbunatatire sunt abordate direct de autorii CMS-ului.

Evolutie – Cu cat un produs este expus la mai multe teste si utilizari cu atat se va dezvolta mai repede si ca reactie la cerintele directe ale utilizatorilor. O comunitate de peste 1 million de utilizatori inseamna implementare, testare si corectare in timp real a imbunatatirilor aduse.

 

uCoz este un creator de pagini web gratuite (blog-uri, forum-uri, site-uri de prezentare, etc.) adresat atat utilizatorilor nefamiliarizati cu limbajele de programare cat si celor avansati. Cu peste 6 ani de serviciu constant, 1200000 de website-uri active si proiecte de succes in 13 limbi diferite, uCoz se adapteaza acum pietei romanesti din toate punctele de vedere. Faceti turul sistemului, testati-l si urmariti-ne in continuare, imbunatatirile continua.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.