De la simplitate la eleganta prin extensii de par

extensii de parFrumusete, sarm, atitudine inseamna femeia prezentului, care respecta si se respecta. De aceea, ea incearca, prin orice siretlic sa bucure privirile celor dragi si, de ce nu, a societatii in care traieste. Printre primele calitati remarcate la o persoana de sex feminin este podoaba capilara.

Pentru a schimba nuanta naturala, pentru a oferi o noua imagine sau, de ce nu, pentru a realiza o coafura rapida, cel mai bun mijloc este reprezentat de extensii de par. Acestea pot fi aplicate pentru o perioada indelungata la un salon sau, dimpotriva, pot fi puse temporar, in cel mai scurt timp, chiar acasa, acestea fiind celebrele extensii clip-on.

Extensiile pot fi convenabile din mai multe puncte de vedere, precum: pretul, care acopera, pe termen lung, numeroase coafuri costisitoare, usurinta de a fi intretinute si coafate, dar si posibilitatea de a fi vopsite in nuantele dorite.

Un alt tip de extensii de par care nu dauneaza firului de par, oferindu-i volum si suplete sunt extensii microring. Se monteaza la rece, la coafor, cu ajutorul unor inele extrem de rezistente, insa, atentie: trebuie schimbate o data la 3 luni.

Extensiile de par, in general, confera feminitate, frumusete si aduc, cu sine, autoaprecierea si stima fata de propria infatisare. Desigur, este necesara si o intretinere pe masura. De exemplu, pentru a se pieptana usor, fara a intampina dificultati de niciun fel, se foloseste peria realizata din fire de par natural sau cu dintii mai rari. De asemenea, pieptanarea extensiilor nu se face pe parul ud, riscandu-se astfel desfacerea lor, si se incepe de la ceafa. Se poate folosi fixativ sau alte produse modelatoare, insa nu trebuie pulverizate la baza extensiilor.

Depinzand de structura, de fibra din care sunt facute (pot fi naturale sau sintetice) si de modalitatea de atasare, extensiile de par pot fi coafate la temperatura dorita sau nu. In cele mai multe cazuri, este nevoie de sfatul unui hair stylist pentru a va indica temperatura adecvata, in asa fel incat sa nu va deteriorati proaspetele achizitii.

Sunt doua categorii in care pot fi incadrate extensiile de par: cele permanente (pot dura de la 6 luni la un an) si cele temporare, supranumitele extensii clip-on.

Cele durabile pe termen lung trebuie aplicate la un salon de specialitate si ingrijite prin vizite mai dese la hair stylist. Acestea sunt: extensii microring, extensii cheratina si extensii de par cusute.

Din cealalta categorie fac parte extensiile clip-on, prevazute cu clips-uri usor de atasat chiar acasa, in cel mai scurt timp. Pot fi puse si indepartate de cate ori este nevoie, fara a dauna calitatii firului de par.

Din punct de vedere calitativ, cele mai valoroase extensii si durabile sunt cele de sorginte indiana (pentru nuantele inchise), din par remy, si cele de origine ruseasca (pentru culori mai deschise, cele mai apropiate de blond).

Asadar, extensiile de par pot afecta firul de par daca nu sunt ingrijite cum trebuie, urmand indicatiile stricte ale unui specialist sau pot fi purtate cu usurinta de oricine daca le acordati atentia cuvenita si un dram de grija privind intretinerea si coafarea acestora.

Un Raspuns to “De la simplitate la eleganta prin extensii de par”

  1. Ioana spune:

    Extensiile de par sunt foarte frumoase si te ajuta sa ai un par mai bogat si care sa iasa in evidenta.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.