De unde poti cumpara online piese auto pentru masina ta?

O intrebare pe care multi soferi incepatori o folosesc tot mai des. Toata lumea cunoaste site-urile de anunturi sau magazinele online dar nu toata lumea cunoaste avantajele si dezavantajele acestora.

1. Site-uri cu anunturi de vanzare piese auto

Sunt foarte multe, asta este cert. Avantajul major consta in preturile variate pe care le poti gasi, trebuie doar sa stii cum sa cauti si cum sa diferentiezi un produs bun de unul prost.

Un produs bun este mereu insotit de cel putin o fotografie. Daca vanzatorul a alocat inca 5 minute pentru a face o poza produsului inseamna ca acesta merita sa fie fotografiat.

Evita anunturile care nu au pretul de vanzare specificat sau care au pretul de 0 lei/1 leu. Asta inseamna ca pretul este preferential si poti avea surpriza sa platesti extra pentru ca nu ai cautat putin mai mult.

Poti oferi un plus de incredere unui anunt care este scris corect din punct de vedere gramatical.

2. Magazine online de piese auto

Cel mai mare avantaj al unui magazin de piese auto online este garantia oferita pentru produsele comercializate! Vei plati mai mult dar vei putea returna produsul in 30 de zile fara niciun motiv, vei avea garantie de 1-2 ani si vei cumpara piese auto noi.

Este clar ca pretul unui produs nou este mult mai mare decat al unuia second-hand, dar aici depinde de fiecare cumparator. Daca vrei ceva bun pentru masina ta atunci vei cumpara piese auto noi, daca vrei sa economisesti cativa banuti vei cumpara de pe site-urile de anunturi.

Poti gasi piese auto noi si pe site-urile de anunturi… de fapt multe magazine online isi adauga produsele si pe astfel de site-uri dar cu alte preturi. De aceea iti recomand ca atunci cand cumperi online sa nu te opresti la prima varianta gasita.

Acest principiu se aplica pentru orice produs, nu doar piese auto. Cu cat gasesti mai multe oferte cu atat vei cumpara la un pret mai bun.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.