Dealul Spirii Residence – Un nou complex rezidential in centrul Brasovului

Dealul Spirii ResidenceDaca sunteti in cautarea unei locuinte noi avem o veste excelenta pentru dumneavoastra. Un nou complex rezidential se ridica in centrul Brasovului. Daca sunteti brasoveni sau nu, aveti acum ocazia sa achitizionati un apartament nou in probabil cel mai frumos oras din tara. Va puteti asigura o locuinta pentru tot restul vietii intr-unul dintre cele mai moderne ansambluri rezidentiale din tara.

Dealul Spirii Residence este un complex rezidential de cea mai inalta calitate, ce respecta cele mai inalte standarde in domeniul constructiilor. Conceptul, realizarea cat si finisarea apartamentelor este la nivelul proiectelor de top din vestul Europei. Modernismul, evidentiat de design-ul ansamblului, se imbina perfect cu utilul oferit de spatierea apartamentelor si placutul propus de amplasamentul in cadrul natural, in imediata apropiere de centrul orasului.

Dealul Spirii Residence este pozitionat la numai 1000 de metri de celebra Biserica Neagra si la 15 de minute de mers pe jos de Piata Sfatului, centrul orasului Brasov. Cadrul natural in care se construiesc aceste apartamente le confera un plus de valoare si apreciere. Cladirile sunt inconjurate de vegetatie iar densitatea constructilor in zona Dealul Spirii este scazuta.

Amplasat pe strada Dealul Spirii, complexul ce-i poarta numele este alcatuit din 2 blocuri, de cate 4 etaje fiecare. Cele doua cladiri vor totaliza 40 de apartamente de tip studio, studio+, 2 camere, 3 camere si penthouse. Sunt disponibile apartamente cu gradini, terase sau loggii. Locurile de parcare sunt situare la demisolul complexului. Parcarea subterana propune 50 de locuri si este acoperita de o panta inierbata pentru a pastra aspectul natural al locatiei.

Apartamente noi in centrul Brasovului sunt la mare cautare in momentul de fata, avand in vedere potentialul de dezvoltare al orasului, din punct de vedere econimic, in viitorul apropriat. Vanzarea locuintelor a inceput deja. Mai multe detalii puteti gasi pe siteul oficial Dealul Spirii Residence si la un contact telefonic sau electronic.

Va asteptam cu drag si la biroul nostru, situat pe Strada Dealul Spirii nr.37 in Brasov.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.