Design Interior Online – Alternativa la abordarea clasica in proiectele de design interior

Vrei sa-ti amenajezi casa sau pur si simplu sa redecorezi o singura camera? Prin conceptul de Design Interior Online vei avea o varianta foarte comoda, prin care vei economisi si bani, totodata.

Ce este si cum functioneaza ?

Serviciul de Design Interior online reprezinta o optiune de virtualizare si simplificare a serviciilor de design interior.

Principalul avantaj al acestui tip de colaborare este economisirea unei sume de bani semnificative, iar comunicarea intre firma de design interior si clienti se poate realiza simplu si rapid prin e-mail, telefon sau chiar Whatsapp.

Mai mult, printr-un calculator de pret virtual, poti afla in cateva secunde la ce sa te astepti din punct de vedere financiar. Tot serviciul presupune parcurgerea catorva pasi simpli.

In functie de spatiul ce se doreste amenajat exista mai multe pachete de servicii, de exemplu mobilare, mobilare 3D, finisaje, finisaje si mobilare, propuse pentru spatii specifice ale locuintei (dormitor, living, dining, baie, hol etc).

De asemenea, este disponibil si un pachet de amenajare completa : a fost gandit pentru cei care doresc amenajarea unui spatiu complet nefinisat si neutilat sau pentru o reamenajare completa a locuintei.

Unde este disponibil acest tip de serviciu ?

Poti apela la acest serviciu contactand specialistii in amenajari de la Aime Design ! Toate proiectele semnate Aime Design s-au concretizat in spatii care « si-au spus povestea », in care proprietarii s-au regasit in totalitate…

Designerii Aime iti stau la dispozitie pentru a te ajuta sa-ti creezi un spatiu care sa te reprezinte ! Cum ? Printr-o foarte buna intelegere a personalitatii tale. In functie de bugetul si preferintele tale, iti propunem un spatiu in care sa te simti confortabil, dar, si mai important, un spatiu autentic, in care sa te regasesti.

Te asteptam pe site pentru a descoperi oferta de servicii de Design Online de Interior, precum si alte tipuri de servicii de design si amenajari interioare.

Impreuna transformam povestea in discurs logic !

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.