Despre alimentatia cateilor din clasa giant (in primele luni de viata)

Rasele de caini mari au nevoi specifice, in special cand vine vorba de nutritia lor; mai mult decat atat, etapa prelungita de crestere a acestora merita o atentie sporita. De aceea, se recomanda ca in aceasta perioada de varsta sa le fie administrata o hrana specifica. Dietele pentru acesti catei – de la 8 la 24 de de luni, de talie giant, sunt strans corelate de dezvoltarea rapida a sistemului osos si dezvoltarea (chiar mai lunga, ca durata) a sistemului muscular. Un astfel de produs, apreciat de detinatorii de caini de clasa Giant, din intreaga lume, este Royal Canin Giant Junior, disponibil acum si la Pentruanimale.ro.

Cateva lucruri bine de stiut pentru proprietarii de asemenea caini (in special daca e vorba de prima experienta de acest tip):

  • cainii de talie foarte mare prezinta un risc sporit de afectiuni la nivelul oaselor si incheieturilor; pot sa sufere frecvent de deranjari la nivelul sistemului digestiv.
  • tocmai de aceea, e nevoie de raspunsuri potrivite, pentru aceste nevoie – nivele corecte de calciu, fosfor, glucozamina, condroitina, EPA/DHA pentru sanatatea incheieturilor si consolidarea corecta a oaselor
  • pentru a facilita procesele digestive, hrana de caini pentru clasa giant, segmentul junior, trebuie sa includa proteine ce sa fie foarte bine digerate dar si un amestec potrivit de fibre fermentabile si non-fermentabile.
  • sistemul natural de aparare (de imunitate) a catelului trebuie sa fie sprijinit si intarit prin antioxidanti (un intreg amestec) si MOS (mannan oligozaharide); acestea din urma au un rol semnificativ asupra nivelului de enrgie al cainelui, asupra performantei sale si sistemului gastrointestinal.

Asadar, pentru a raspunde acestor cerinte, un numar mare de detinatori de catelusi din clasa Giant se indreapta catre Royal Canin Giant Junior – acest tip de hrana reuseste sa asigure o flora intestinala echilibrata, sa sustina dezvoltarea muschilor, mentinerea articulatiilor puternice; mai mult decat atat, forma si marimea crochetelor prelungesc masticatia si mentin o igiena buco-dentara optima. Gasesti mancarea Royal Canin Giant Junior in magazin, aici.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.