Despre comunitatea Builders Magazine

Builders Magazine membră a familiei de site-uri Builders parte a proiectului The Synergy, un proiect cu know-how și acționariat american, este o revistă online ce își propune în cel mai scurt timp ocuparea poziției de leader în mediul online.

Builders Magazine este citit zilnic de un public dinamic, deschis la nou, format din amatori și profesioniști în domeniul construcțiilor, instalațiilor și arhitecturii.

Cititorii noștri sunt atrași în primul rând de articolele originale, bogate în informații folositoare și la obiect, semnate de o echipă redacțională formată din ziariști și ingineri români, pasionați de construcții, instalații și arhitectură.

Revista „Builders Magazine” se adresează în general unui public matur avizat, dinamic și pasionat de construcții și de tehnică în general, dar și celor care doresc să participe sau chiar să-și „construiasca realitatea” caselor sau cartierelor lor.
Cei care citesc articolele „Builders Magazine” sunt fie profesioniști pasionați din domeniul construcțiilor, fie tineri și maturi cu studii superioare și venituri peste medie, care doresc să se informeze în domeniu, oamenii care investesc constant în pasiunera lor pentru construcții și amenajări pentru casă și grădină și caută constant materiale de cea mai bună calitate, inclusiv prin magazinul de vânzare online.
Cele 30 rubrici acoperă toate domeniile de interes, de la informații generale, inedite, analize, tendințe în arhitectură la ghiduri, prezentări, topuri și proiecte tip de case, totul într-o formă tehnică de încredere.
Articolele prezintă informațiile într-o formă directă și amicală, dar argumentată și documentată tehnic, rostul revistei fiind acela de a deveni un reper zilnic pentru profesioniști sau doar oameni activi, dornică să se informeze sau să învețe tehnici de construcție.

Revista va încerca pe lângă prezentarea unor subiecte inedite sau „iesite din comun” să ofere comunității de cititori un spațiu propriu în care își pot prezenta experiențele și dorințele personale, ca mijloc de dezvoltare ulterioară a unei reviste „bransate” la necesitățile comunității pe principiul „construim impreuna”.
„Builders Magazine” își propune să reunească profesioniști și amatori, constructori și utilizatori în cadrul unei comunități, devenind în scurt timp sursa de informații de încredere de care aceștia au nevoie.

Secțiunea GHID are ca scop prezentarea unei liste complete de companii specializate în construcții și arhitectură. Secțiunea alocată fiecărei companii membre va conține informațiile solicitate de aceasta oferind publicului revistei o prezentare completă.

Revista își propune o prezență permanentă atât în firmele de construcții, instalații și arhitectură, în șantiere sau construcții finalizate, pentru transmiterea opiniilor utilizatorilor sau profesioniștilor către vizitatorii interesați de ofertă locală și internațională în domeniu.

Un Raspuns to “Despre comunitatea Builders Magazine”

  1. popa spune:

    o revista de care piata avea nevoi..bravo

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.