Despre costume de baie din online

Esti ceva mai plinuta? Nu te ingrijora. Daca ascunzi ceea ce rebuie si dezvalul partile care te avantajeaza vei face o impresie excelenta.
In primul rand, va trebui sa te orientezi spre costume de baie intregi cu insertii in sau centura in jurul taliei. Un decupaj bine plasat sau un decolteu in V ar putea sa iti puna in valoare formele. Atata timp cat nu esti in apa, in recomandam sa porti in jurul soldurilor un sarong lung sau o pereche de pantaloni scurti.

Un costum de baie in culori vibrante care formeaza contraste in zona taliei, poate sa aiba si el un efect de slabire. la fel ar putea sa te avantajeze si cun costum cu o culoare solida inchisa in laterale si un imprimeu colorat, inflorat in mijloc.

Nu este cazul sa te acoperi in exces. Daca esti prea imbracata vei atrage la fel de mult atentia ca si cum ai fi pre dezbracata, si, in plus nu te vei simti deloc confortabil in soarele de vara. Evita costumele de baie albe, culorile tipatoare si imprimeurile mari.

Daca nu te simti deloc confortabil cu burta ta, incearca unul dintre acele costume de baie care ofera suport pentru stomac. Vei vedea ca te vei simti mai bine instant.

Daca vrei sa alegi un costum de baie din doua bucati, iti recomandam un tankini. Cu siguranta un bikini minuscul nu te va avantaja. Dimpotriva, va atrage atentia asupra tuturor acelor parti care nu sunt foarte flatante ale corpului tau.
Daca esti insarcinata si burtica deja a inceput sa se vada, vei vrea sa alegi un costum intreg. Nu atat pentru aroperire, cat pentru suportul pe care il ofera stomacului tau. Ai gija sa alegi unul confortabil si foarte elastic pentru ca burtica ta va treste in continuare si ai nevoie de toata liberatea de miscare posibila, acum ca oricum esti limitata de volumul corpului tau.

Vorbeste despre haine online

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.