Despre jocul Zuma

Motivul pentru care Zuma este un joc foarte placut si accesat cu insistenta de catre utilizatorii site-urilor special create pentru acest gen de aplicatii, este acela ca iti testeaza in primul rand inteligenta si mai apoi indemanarea. Distingerea culorilor trebuie sa aiba loc intr-un mod cat mai rapid posibil, iar procesul de gandire sa se efectueze, de asemenea, in timp util, pentru ca nu cumva sa ajunga bilele la linia de finish. Bonusurile pe care pe primesti pe parcurs trebuiesc gestionate eficient si totul tratat cu maxima seriozitate, altfel distractia se termina intr-un mod nefericit – fara a completa nivelul.

Broscuta Zuma Deluxe are o „fobie” pentru bilele colorate, iar tu trebuie sa le insiri astfel incat acestea sa nu ajunga la ea. Drumul este unul sinuos, intervin la un moment dat si doua siruri de bile, deci atentie sporita la ceea ce va urma!

Jocul Zuma se numara printre cele mai populare jocuri din lume; motivele care il pun pe acesta in top sunt cat se poate de simple si de plauzibile: regulile sunt clar stabilite inca de la inceput, grafica este una simplista si la indemana oricui, totul desfasurandu-se intr-un mod alert, tipic jocurilor de actiune. Sigur, Zuma implica si o doza de strategie, putin fler, dar intr-un final totul se reduce la cat de indemanatic esti in plasarea bilelor „scuipate” de broscuta in goana dupa anihilarea inamicului.

Cei care nu agreaza ideea de broscuta, pot juca Zuma Gold, Zuma Angry Birds si multe alte forme ale unui joc care a facut cariera, atat in offline (instalat direct pe calculator), cat mai ales in online. Va recomand in mod special Maimuta Zuma, care spune povestea unei maimute ce goleste copacii de fructe si arunca cu ele formand un sir pe care trebuie sa il spargi, in cele din urma.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.