Despre noile tipuri de camere IP de supraveghere

Camerele de supraveghere pot astazi sa vada mai bine decat vreodata. Noile camere cu protocol de internet (IP) integrat devin tot mai des intalnite in Europa si in intreaga lume, in special in mediul cazino-urilor. Avantajele pe care acestea le aduc sunt evidente: imagini mai clare, rezolutii mai bune si posibilitatea de a acoperi zone mai mari cu mai putine camere. Sistemele de supraveghere care incorporeaza camere de supraveghere video de tip megapixel sau HD (high definition) sunt mai bine echipate pentru a monitoriza actiunile rapide din jocurile de orice tip; ele diferentiaza cartile ce se joaca, numerele acestora si miscarile rapide pe care un trisor le face intr-un asemenea cazino.

Gaseste aici camere de supraveghere video de ultima generatie, potrivite pentru aplicatii in care fiecare detaliu este important!

Insa nu doar in acest mediu sunt aceste camere folosite; in diferite puncte comerciale, in special in zonele de plata, in departamentele HR, in zonele de accesare a anumitor cladiri (usi sau porti), in locurile unde se lucreaza sau se transfera bani, in unitati de cazare si lista poate continua.

Asadar, aceste camere de supraveghere isi merita investitia – ele ofera o performanta net superioara solutiilor video de tip analog, limitate la o rezolutie specifica. Noile sisteme ce au la baza protocolul IP permit folosirea de camere megapixel ce permit capturarea  unor imagini cu un milion de pixeli (sau mai mult); practic, acest lucru este egal cu rezolutii mai detaliate, comparativ cu camerele standard de retea sau analog.

O alta functionalitate deloc de neglijat este cea pan-tilt-zoom (PTZ) – aceasta permite operatorilor acestor sisteme de supraveghere sa isi dirijeze atentia catre incidente specifice sau catre anumite cadre, prin miscari de zoom si miscare a obiectivului video al camerei.  Camerele IP sunt disponibile in diverse rezolutii de la 1.3 megapixeli pana la 10 sau chiar mai mult. O crestere semnificativa se va observa probabil in gama mai joasa, de la 1.3 la 3 megapixeli.

Cand ne referim la video HD ne gandim la rezolutii specifice,  ce depasesc standardele anterioare. Un video HD are astfel fie 720p fie 1080p, numere ce se refera la pixelii rezolutiei verticale (in comparatie cu standardul de 480p). In camerele de 1,3 megapixeli, senzorii HD ofera rezolutii mai mari – nu totul se rezuma insa la asta; procesarea imaginii, contrastul si corectarea sa, adaptarea zgomotului digital, formeaza un tot unitar.

Pentru a vedea care este oferta actuala de astfel de produse, in piata din Romania, cat si pentru a profita de o oferta avantajoasa la aceste tipuri de camere de supraveghere, intra aici.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.