Despre noua categorie de jocuri cu tractoare

Sunteti pasionati de jocurile pe calculator pline de actiune si aventura, insa v-ati plictisit de jocurile clasice precum Tetris, Mohjong si jocurile puzzle, atunci noi am hotarat sa va prezentam o categorie nou: jocurile cu tractoare cu ajutorul carora va puteti distra pe cinste si amuza atunci cand nu reusiti sa treceti anumite nivele.

tractoare gratisAceste jocuri sunt recomandate pentru toate varstele atat pentru copii cat si pentru adultii care se plictisesc acasa dupa terminarea serviciului. Cu o simpla cautare pe internet veti gasi o gama larga de diferite dimensiuni si forme cu ajutorul carora veti colecta banutii si veti reusi sa treceti peste obstacolele dificile amplate pe fiecare platforma de joc.

Veti gasi jocuri in care trebuie sa participati la o intrecere de tractoare desfasurate pe teren accidentat, fapt pentru care veti avea nevoie de o indemanare foarte mare pentru a putea merge cu viteza si controla tractorul pentru a nu se rasturna.

De asemenea, puteti gasi joculete in care va trebui sa cautati masinile stricate de pe strada, sa le tractati si sa le duceti in service, intr-un timp limitat. In altele este necesar sa conduceti cu viteza un tractor de mare dimensiuni incarcat cu marfa pana la sfarsitul misiunii fara sa il rasturnati sau accidentati.

Daca sunteti pasionati de natura, dar si de tractoare atunci e musai sa fiti fericiti deoarece veti putea gasi cele mai amuzante jocuri pline de aventura si cu un numar ridicat de niveluri in care trebuie sa calatoriti peste dealuri, rauri si munti, bineinteles cu ajutorul tractorului. Mai sunt unele pline de aventura unde va veti putea pune la incercare indemanare trecand peste masini, colecta monede fara sa le scapati sau in care veti avea ca sofer unul din personajele preferate din desene animate.

Nu mai stati si pierdeti vremea degeaba fara sa faceti nimic si plictisindu-va, deoarece acum aveti la dispozitie cele mai tari jocuri tractoare cu o grafica impresionanta, obstacole dificile si misiuni interesante de indeplinit pe care le puteti juca atat singur cat si impreuna cu fiul vostru.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.