Despre siropuri naturale din fructe cu indulcitori noncalorici

Cat de important este sa dam organismului alimente cat mai sanatoase? Toata lumea stie ca sanatatea e prioritara insa cati sunt dispusi sa renunte la placerile culinare nesanatoase, in favoarea sanatatii? E absurd insa va spune ca sunt foarte multi care nu pot renunta la diferite alimente de care ar trebui sa ne ferim.

Se spune ca orice aliment nesanatos, are un inlocuitor care poate fi consumat fara probleme, astfel ca un produs fast-food, care tine de foame doar pe moment, poate fi inlocuit cu o salata proaspata din legume, care, de cele mai multe ori este mult mai consistenta decat alte preparate care pot fi gasite la fast-food, o punga de chips-uri sau ciocolata, cu fructe proaspete, iar un pahar de suc carbogazos sau plin de coloranti, cu apa plata sau siropuri naturale din fructe, cu indulcitori noncalorici. Aceste siropuri au in compozitie doar extracte din diferite fructe, fie afine, fie coacaze, catina sau o combinatie de mai multe fructe si sunt folosite chiar si in tratarea diverselor afectiuni ale organismului care pot aparea de-a lungul timpului. De exemplu multi cauta acum siropul din fructul noni, chiar daca noni nu creste la noi.

Siropul de Coacaz negru cu indulcitori specifici este considerat un bun hipoglicemiant, antidiabetic, vitaminizant si mineralizant al organismului, un bun dezinfectant urinar si al cailor respiratorii. De asemenea, imbunatateste circulatia periferica prin continutul de rutozid si vitamina PP si in acelasi timp imbogateste sangele in calciu si fier. Siropul de Coacaz negru este recomandat persoanelor cu glicemia crescuta sau celor bolnave de diabet, datorita indulcitorilor noncalorici.

Catina, numita si cel mai puternic antioxidant al organismului, contine cea mai mare cantitate de vitamina C, chiar de 10 ori mai multa decat citricele, iar siropul de catina este recomandat persoanelor cu glicemia crescuta, diabeticilor si persoanelor cu colesterolul crescut. Este folosit, de asemenea, ca adjuvant in bolile cardiovasculare (hipertensiune arteriala, cardiopatie ischemica, ateroscleroza, tahicardie), in retinopatia diabetica, intrucat substantele active din Catina alba stimuleaza circulatia periferica, intareste imunitatea naturala a organismului, fructele de Catina alba fiind adevarate polivitamine naturale.

Siropul multifruct cu zahar invertit completeaza necesarul de vitamine si minerale din organism, intareste imunitatea naturala a organismului fata de agentii patogeni si ajuta la eliminarea toxinelor din corp, pe cale renala, digestiva si sudoripara, in vreme ce siropul munotonic contine tinctura de Echinaceea, de propolis, zahar inveriti si ajuta la intarirea organismul slabit, reda vitalitatea si buna dispozitie prin intarirea imunitatii naturale a organismului si a rezistentei de aparare impotriva infectiilor.

Aceste siropuri pot contribui foarte mult la buna functionare a organismului si automat la eliminarea sucurilor carbogazoase si pline de coloranti, pe care le gasim pe rafturile magazinelor.

Sanatatea organismului depinde de felul in care il tratam, insa trebuie sa tinem cont ca asa cum noi tratam organismul, la fel ne va trata si el la randul lui. Stim ca toti si-ar dori sa fie sanatosi tun, dar sa nu renunte la alimentele nesanatoase, care pentru unii sunt de nelipsit de la fiecare masa, insa acest lucru e imposibil.

Magazinul Hypericum Plant pune la dispozitia tuturor celor care vor sa opteze pentru un stil de viata mai sanatos, cateva siropuri din diferite fructe, benefice pentru taratrea diferitelor afectiuni ale organismului. Cauta in magazin, siropurile de care ai nevoie.

Renuntand la alimentele nesanatoase, iti vei oferi posibilitatea de a avea o viata frumoasa!

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.