Destinat sa domnesti – DEVOTIONAL, pentru prima data in limba romana

Libraria online Goldbooks.ro anunta lansarea primei editii in limba romana a cartii Destinat sa domnesti – DEVOTIONAL, semnata de Joseph Prince. Recent introdusa in oferta librariei, cartea tradusa si editata de echipa GoldBooks.ro prezinta reflectii zilnice pentru succes fara efort, intregire si o viata victorioasa. Acest devotional poate fi cadoul perfect, atat acum la final de an, cat si la inceput de an nou.

Cele 365 de mesaje, fiecare pe cate o pagina din carte, reprezinta o modalitate perfecta de a-ti incepe ziua – ele aduc un mesaj crestin puternic, intr-un limbaj usor de inteles, mereu bazat pe versetele si invataturile din Scriptura. Ideea acestei carti a pornit dupa ce titlul Destinat sa domnesti, de Joseph Prince, a primit un feedback deosebit de pozitiv, de la cititori din intreaga lume. Iar pentru ca mintea noastra trebuie in continuu schimbata si innoita, ce mod mai bun decat a ne invata sa privim mereu spre Isus Cristos, Mantuitorul, decat prin lecturarea acestor devotionale zilnice! Joseph Prince isi doreste astfel sa ii ajute pe credinciosi sa umble in favoarea Lui nemeritata, intr-un mod practic, sa descopere mai mult din dragostea si harul lui Dumnezeu, in fiecare zi.

Chiar daca aceasta era devina tot mai agitata si mai grabita, noi trebuie sa nu devenim ca si Marta, din Evanghelie – adica sa nu devenimt atat de ocupati in a sta langa Isus si a primi de la El (Luca 10:40-42).  Aceasta carte iti da sansa sa devii Maria și nu o Marta – devotionalul a fost scris si aranjat special pentru a te ajuta sa petreci cinci-zece minute zilnic, citind Cuvântul lui Dumnezeu. Fiecare devoțional este scris pentru a te incuraja si edifica, pentru a-ti inspira credinta si a-ti reaminti de dragostea enorma pe care ți-o poartă Tatal tau ceresc; vei descoperi in fiecare zi cate un gand-cheie, usor de meditat de-a lungul zilei. In Destinat sa domnesti, Joseph Prince acopera o gamă largă de subiecte, de la neprihănire, iertare și dragostea lui Dumnezeu până la vindecare, finanțe, credință, relații și slujire.

Comanda acum aceasta carte si descopera celelalte titluri semnate de Joseph Prince, aici!

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.