Detaliile de baza ale tabletei Lenovo Yoga Tablet 8

Desi nu discutam despre un varf de gama, cei de la Lenovo ne propun o tableta destul de interesanta, cel putin prin prisma designului. Lenovo nu prea mai are nevoie de vreo prezentare, asiaticii fiind printre cei mai mare producatori de PC-uri, laptopuri si device-uri mobile, indiferent ca ne gandim la smartphone-uri sau tablete. Ultima gaselnita a asiaticilor poarta numele de Yoga Tablet 8, o tableta mid-range insa extrem de atractiva prin prisma designului destul de inovativ pe care inginerii de la Lenovo au reusit sa-l implementeze cu un real succes.

Desi este atipic, designul lui Yoga Tablet 8 se aseamana destul de mult cu cel al ultrabook-urilor, finisajul exterior fiind unul de mare calitate. Lasand plasticul deoparte, un plastic ce il tot regasim pe majoritatea tabletelor lansate in ultima perioada, Lenovo a mizat mult mai mult pe aluminiu, peste 90% din suprafata lui Yoga Tablet 8 fiind imbracata intr-un aluminiu atent finisat. De asemenea, piciorul de sprijin nu va face nimic altceva decat sa transforme Yoga Tablet 8 intr-un veritabil ultrabook, fiecare dintre voi avand posibilitatea sa-i ofere unghiul de vizibilitate optim pentru activitatea intreprinsa.

In afara unei carcase de mare calitate dar si a unui design despre care putem spune ca va inova piata tabletelor, Lenovo a facut tot posibilul sa lucreze intens si la capitolul performante. Alaturi de display-ul de 8 inci, un display perfect pentru o tablete multipurpose, Yoga Tablet 8 beneficiaza si de un acumulator cu adevarat impresionant, cei 6000 mAh oferindu-ne o autonomie pe care fiecare dintre noi o astepta.

Nu ne vom lega prea mult despre detaliile hardware sau software pentru ca ele oricum se regasesc pe site-ul oficial al producatorului, importante sunt mai degraba functionalitatile acestei tablete. Ce-i drept, totul porneste de la design si arhitectura, Yoga Tablet 8 devenind o tableta pe care o puteti folosi fie pentru o navigare pe internet facila, fie pentru a redacta continut, fie pentru a rula cele mai noi jocuri de pe piata si chiar ca telefon mobil, adaugarea unei casti bluetooth transformand-o intr-un veritabil smartphone.

Iar daca doriti mai multe detalii despre acest produs, el deja a fost introdus in oferta magazinelor IT, preturile lui Yoga Tablet 8 invartindu-se in jurul sumei de 1200-1300 de lei, versiune cu Wi-fi si 3G incorporat.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.