Dezvoltarea pietei de baterii si acumulatori auto cu tehnologii inovatoare

Baterii auto pentru masini second hand

 

marmura

Atunci cand vorbim de baterii auto, majoritatea dintre noi ne gandim la marci precum Varta, Bosch si asa mai departe – tindem sa asociem calitatea si durabilitatea cu numele acestor marci straine, germane. Este ceva normal, pana la urma. Istoricul acestor companii confirma succesul lor de-a lungul deceniilor – datorita progreselor de ordin tehnic care le-au dictat deseori viziunea, dar si modului in care au decis sa implementeze inovatiile lor in piata globala de autoturisme.

De exemplu, in ultimii ani, acumulatorii auto varta au cunoscut o serie de transformari – diversificandu-si productia, indreptandu-se spre trei mari categorii de consumatori. In acelasi timp, au ales ca imbunatatiri importante sa fie introduse in toate aceste serii (grila refacuta, aliajul unic calciu-argint). O marca ce a pornit oarecum in aceasta cursa, si continua sa fie in frunte, dand tonul pentru multi alti producatori. Nu degeaba foarte multi din marii producatori mondiali de autoturisme aleg sa echipeze masinile ce ies direct din fabrica cu aceste baterii auto.

Pe de cealalta parte a baricadei, Bosch reuseste sa ofere o fiabilitate sporita si un randament mai ridicat prin imbunatirea grilei pozitive, stantate. In acelasi timp, se asigura o durata de viata mai mare, si o putere de pornire garantata prin aceeasi grila ce asigura o rezistenta redusa hidraulica. Astfel, fluxul optim de energie este ceva de prima importanta – conectarea grilelor direct la placa ofera un transfer de energie rapid, inspre bornele bateriei.

Toti marii producatori elibereaza aceste produse pe piata mondiala doar dupa o serie de teste majore – aceste verificari au rolul de a analiza corodarea in timp, conductivitatea, continuitatea fluxului de curent si nu in ultimul rand, durata de viata a bateriei – test denumit SAE J240 (75 °C).

Astfel, pentru cei care cauta baterii auto de calitate, acesti doi mari producatori sunt alegeri demne de luat in seama – multi acumulatori din aceste serii depasesc necesarul electric de baza al autoturismelor.

 

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.