Dieta rapida

dieta rapidaCu totii cautam dieta minune care sa ne topeasca kilogramele in plus cat ai zice “peste”. Imi pare foarte rau sa va daram un vis atat de frumos dar, dieta minune nu exista.

Ca sa nu va las prada unei disperari crunte, am sa va ofer o solutie: dieta de 5+2 zile. Daca urmati aceasta dieta impreuna cu exercitii fizice regulate, veti vedea cum kilogramele in plus isi vor lua zborul.

Trebuie sa urmati cu sfintenie urmatoarele reguli: beti zilnic 2-3 litri de apa plata, ceaiuri naturale fara zahar, cafea – maxim 1-2 cani pe zi neindulcita.

Dieta este alcatuita din meniuri diferite pe durata celor 5 zile. Astfel:

  • Ziua 1 din dieta – ziua de legume – Conopida,sfecla rosie, morcov, fasole verde, gulii, ardei, praz, rosii. Aceste legume trebuie consumate la mesele din prima zi sub forma de salate sau fierte pe aburi. Puteti manca orice cantitate doriti, cu conditia sa nu adaugati altceva la meniu. La salate adaugati suc de lamaie si puteti adauga si iaurt.
  • Ziua 2 din dieta – ziua de fructe – Trebuie sa consumati 2 kg de fructe impartite in portii mici de-a lungul intregii zile. Puteti manca aproape orice tip de fructe, mai putin bananele si fructele bogate in amidon
  • Ziua 3 a dietei – ziua cu orez si legume – Mancati 3 portii de orez fiert de-a lungul intregii zile (cate 150 g orez fara sare, simplu sau cu verdeturi ori legume). Ca si gustari, puteti manca salate de legume crude: telina, ardei, rosii etc. (preparate fara sare sau ulei, numai cu iaurt sau lamaie).

Pentru meniul pe perioada intregii diete si ce trebuie sa faceti dupa ce aceasta se va finaliza, accesati adresa www.cum-sa-slabesti.savy.ro

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.