Dietele veterinare – sansa de recuperare rapida a animalului de companie

Rutina intr-un tratament veterinar face ca animalutului de companie, caine sau pisica, sa i se administreze medicamentatia potrivita, pentru o perioada de timp estimata de medicul veterinar ca fiind capabila sa restabileasca parametrii de sanatate optimi.

Completarea tratamentului initial se face prin recomandarea unei diete veterinare, hrana special conceputa pentru a veni in intampinarea problemelor de sanatate ale catelului sau pisicii in suferinta. Dietele veterinare contin substante active ce au rol de continuare a unui tratament pana cand „pacientul” se recupereaza. Exista diete veterinare care vin in intampinarea unor probleme acute, dar si diete veterinare special destinate tratamentelor cronice. Hrana pentru animale prezentata sub forma de dieta veterinara este un produs atent elaborat, cu sute de ore de cercetare in spate si raspunde atat nevoii medicale, dar si pretentiilor legate de gust/miros ale patrupedului.

Important este ca orice dieta veterinara sa fie recomandata de un medic veterinar care o poate prescrie in urma analizelor efectuate asupra catelului sau pisicii.

De asemenea, este important ca o dieta veterinara sa fie aleasa din gama produselor de hrana premium, avand certitudinea astfel ca investim intr-un produs de maxima calitate si care va avea efectul asteptat.

In urma recomandarii medicului veterinar, diete veterinare pot fi achizitionate atat din petshop-urile clasice, dar si dintr-un pet shop online.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.