Diferentele dintre un Samsung Galaxy Note 2 original si o replica

Tendintele in materie de telefonie mobila nu mai sunt de mult un amanunt pe care pasionatii sa nu-l cunoasca, lansarea unor terminale mobile cu caracteristici foarte avansate culminand cu o atractie tot mai mare a utilizatorilor fata de acest segment al electronicelor. Chiar daca multi dintre noi suntem la curent cu ultimele tendinte in materie de telefonie mobila, un procent covarsitor nu au ajuns sa cunoasca o latura a acestui segment: telefoanele replica.

Utilizatorii care nu stiu ce inseamna un telefon replica, trebuie sa aiba in vedere urmatoarele detalii: replica este un telefon identic cu originalul doar din punct de vedere estetic, exteriorul fiind realizat in aceiasi parametrii cu originalul. Diferentele sunt de cele mai multe ori de natura software dar si hardware, pretul fiind si el un punct de reper. Ca sa va faceti o idee concisa in privinta segmentului de telefoane replica, o sa facem o scurta comparatie intre Samsung Galaxy Note 2 si o replica Samsung Galaxy Note 2, diferentele fiind simtitoare, de la componentele hardware, la aplicatiile instalate cat si din punct de vedere al pretului, replica avand un pret de aproximativ 40% din cel al originalului.

Diferentele intre Samsung Galaxy Note 2 si o replica Galaxy Note 2:

Din punct de vedere hardware, originalul se bucura de un display de 5.5 inci, un procesor uare Core 1.6 Ghz, 2 GB memorie RAM, un spatiu de stocare de 16 Gb cu posibilitatea adaugarii unui card Micro SD de pana la 64 de GB dar si de o camera foto de 8MP cu diverse caracteristici home made. Ca sa va faceti o idee in privinta diferentelor intre cele doua produse, o replica Samsung Galaxy Note 2 dispune de urmatoarele componente hardware: display de doar 5.3 inci, procesor single core de 1Ghz, memorie RAM de 1GB si un spatiu de stocare intern de doar 4 GB. Camera foto este aceeasi, de 8MP insa diferenta vine in materie de filmare video, aceasta nedispunand de filmare HD.

De asemenea, un Galaxy Note 2 dispune de mai multe aplicatii software home made, spre deosebire de o replica Note 2 care nu dispune decat de un numar limitat de aplicatii, multe fara legatura cu varianta originala.
Singurul avantaj al unei replici il reprezinta pretul, o replica Samsung Galaxy Note 2 fiind disponibila la un pret de aproximativ 900 de lei, mult sub cel al originalului, 2400 de lei.

Cu toate aceste plusuri si minusuri, putem spune ca se merita sa achizitionam o replica Samsung Galaxy Note 2 in defavoarea unuia dintre cele mai bine vandute telefoane in momentul de fata?

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.