Directoare de articole

Printre cele mai eficiente metode de a promova a unui site este publicarea in directoare de articole.  Evident, acesta necesita mult mai multa munca, insa linkurile din texte au o putere mai mare, iar backlink-ul va avea o eficienta mult mai mare. Publicarea articolelor intr-un director, este asemenea publicarii in bloguri. Sunt insa cativa pasi de baza, care trebuie urmariti, in cazul in care doriti ca munca depusa sa aduca roadele dorite.

Cum realizam un articol?

  1. In primul rand trebuie ales un director de articole care dispune de pagerank sau este bine pozitionat in motoarele de cautare. Dupa acesta se decide cine scrie articolul. Puteti alege un profesionist, insa in cazul unui buget restrans, puteti realiza si dvs. articolul dorit.
  2. Articolul trebuie sa dispuna de cel putin 250 de cuvinte, acesta insa poate fi si mai lung. In cazul unui articol scurt, puteti introduce 1-2 linkuri, insa cu cat creste lungimea textul, cu atat creste si numarul linkurilor care pot fi introduse, insa nicidecum sa nu introduceti mai mult de 5 linkuri. Dintre cele cinci, directionati maximum doi pe un articol, iar unul pe pagina principala.
  3. In cadrul textului este important ca titlul sa fie in legatura cu articolul, astfel daca titlul sugereaza o tema despre moda, nu scrieti despre medicamentele bio. De evitat sunt si titluri generale care nu sugereaza tema articolului.
  4. Textul trebuie sa fie de o calitate superioara, sa contina informatii concrete, utile si sa fie unic, nu copiat. In cazul in care respectati aceste aspecte linkurile din articol pot fi de mare putere.
  5. Cuvintele cheie trebuie alese cu atentie. Acestea trebuie sa contina si sinonime. In cadrul articolului, densitatea lor trebuie sa fie de circa 3-5%. In cazul in care sunt incluse in text, acesta va atrage mai multi vizitatori si este rasplatit si de catre motorul de cautare.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.