DOCTOR ARACET-Investeste pentru a fi numarul1

S.C. DOCTOR ARACET S.R.L. este o companie cu capital romanesc , avand ca principal obiect de activitate producerea si comercializarea de ADEZIVI, ajungand in prezent unul din principalii producatori de adezivi din Romania.
Incepand cu anul 2011 am achizitionat o noua fabrica de Adezivi in orasul Pitesti, aici punandu-se bazele unei noi productii de Adezivi tip Aracet pe o linie de productie pentru imbutelierea adezivilor in flacoane la cantitati de 20g, 40g, 60g, 80g, 100g, acestea fiind mai practice si mai apropiate de clientii „DR. ARACET”.
Din acest moment DOCTOR ARACET se claseaza ca fiind singura Fabrica din Romania care se incadreaza la o putere de productie si ambalare a peste 100 tone /luna.Din momentul respectiv DOCTOR ARACET devine lider de piata si un important investitor pe piata Adezivilor din Romania .
DOCTOR ARACET isi propune prin deschiderea noii Fabrici sa satisfaca pretentiile clentilor printr-o gama variata de ADEZIVI pentru INDUSTRIA LEMNULUI- MOBILEI cat si pentru, INDUSTRIA TIPOGRAFICA- AMBALAJELOR si a CONSTRUCTIILOR .
DOCTOR ARACET a inceput productia de Adezivi in urma unor investitii de 1 milion de euro intr-o Fabrica cu o capacitate de peste 1000 de tone/ an, localizata in orasul Pitesti.
Pe termen mediu, unul dintre principalele noastre obiective il constituie continuarea efortului de a inova si de a customiza permanent produsele si serviciile in conformitate cu nevoile clientilor nostri. Vom continua sa investim in brandul nostru ”DR. ARACET” prin eficientizarea liniilor de productie , prin extinderea gamei de Adezivi si prin ridicarea standardelor in ceea ce priveste productia si distributia de Adezivi . Din 2012, DOCTOR ARACET largindu-si aria de distributie, colaboreaza cu importante firme de distributie din Polonia, Bulgaria si Ungaria. Astfel,produsele „DR. ARACET” gasindu-se si pe piata europeana .
Adoptand conditii clare cu privire la calitatea produselor „DR. ARACET” ,noi mergem pe implementarea programului „Fabricat in Romania”.
Calitatea, profesionalismul si seriozitatea atat a produselor cat si a serviciilor confera brandului „DR. ARACET” statutul unui partener de incredere pe piata producatorilor si distribuitorilor de Adezivi.

 

 

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.