Doua capcane pe care trebuie sa le evitati cand cautati un purificator de aer

purificator aerCand va apucati sa studiati oferta de purificatoare de aer de pe piata o sa va confruntati cu nesfarsite strategii de marketing, opinii dezechilibrate din partea unor presupusi cumparatori, reclamatii indoielnice si chiar minciuni indraznete care sfideaza tehnologia din momentul de fata. Pericolul cel mai mare este ca puteti fi indus in eroare de toate acestea si convins sa achizitionati purificatoare de aer care sunt de fapt periculoase pentru sanatatea dumneavoastra- in absenta unor reglementari guvernamentale clare, unor producatori obscuri li se permite sa comercializeze produse de calitate slaba sau chiar daunatoare unor clienti  increzatori.

Refuzati sa deveniti victimele unor astfel de inselatorii- fiti informati si vigilenti atunci cand cercetati studii de piata ce au ca subiect performanta unor purificatoare de aer. In cele ce urmeaza va vom prezenta cele mai comune doua situatii carora le-au cazut victime un numar semnificativ de oameni.

Campaniile publicitare agresive

Nu inceteaza sa ma surprinda cantitatea de efort, inteligenta, creativitate si bani pe care o investesc unii pentru a propulsa pe piata produse de calitate indoielnica. De fapt, daca jumatatea din acest efosrt s-ar canaliza catre dezvoltarea unui aparat performant probabil nici nu ne-am lovi de aceste situatii neplacute. Sunt sigura ca multi au cumparat produse vazute la televizor, fie la emisiuni de tip tele-shopping sau pur simplu produse care beneficiat de publicitate televizata. Se ajunge astfel ca un produs obscur sa ajunga sa detina 25% din cota de piata la vanzari pe segmentul respectiv- un procent impresionant avand in vedere ca in cele din urma producatorul a dat faliment. Evitati sa cadeti victima unor astfel de manipulari viclene atunci cand doriti sa achizitionati purificatoare de aer sau orice alt produs- informati-va in detaliu, cereti garantie si retineti ca nu stilul, designul o reducere tentanta sau nu stiu ce bonus sunt esentiale- ci concret, ce poate face aparatul respectiv pentru dumneavoastra, eficienta lui, modul de actiune si durata de viata apreciata pentru functionabilitatea unui astfel de produs.

Calea cea mai usoara

Va considerati, si poate chiar sunteti un tip inteligent iar alaturi de dumneavoastra gandesc la fel o gramada de alti oameni, insa va aflati in pericol sa deveniti victima unor grupari care se ocupa de manipularea informatiei si care stiu concret cum sa va capteze atentia. Alegeti internetul pentru a va documenta cu privire la diverese purificatoare de aer- este foarte bine, acesta fiind o sursa bogata de informatii insa, din pacate, pe internet veti gasi si mii de pagini web care sunt create in mod deliberat si contin informatii false, inselatoare, incomplete sau pur si simplu incompetente. Veti gasi confuzie, contradictie- asa ca trebuie sa aveti multa rabdare si dedicatie pentru a sintetiza niste informatii cat mai aproape de adevar.

Acordati timp suficient si dedicatie inainte sa optati pentru un produs- in acest fel va asigurati ca nu veti deveni un cumparator pacalit.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.