Dragoste la prima vedere: femei vs pantofi!

pantofi femeiCand o femeie este suparata isi cumpara o perche de pantofi!

Cand o femeie este vesela isi cumpara 3 perechi de pantofi! Nimic mai adevarat, pentru ca femeile iubesc pantofii si asta nu e un secret pentru nimeni. Asta este si motivul pentru care in viata de zi cu zi ai sa intalnesti femei care au acasa in dressing o adevarata colectie si care de la sezon la sezon isi adauga noi si noi modele in garderoba lor.

Cand vorbim insa de pantofi, nu exista cuvinte care sa delimiteze acest domeniu. Exista pantofi cu toc mic, pantofi cu toc mare, comozi, incomozi, albastri, din piele intoarsa sau nu. Femeile ii iubesc si ii cumpara deopotiva. Insa, doua categorii sunt cu atat mai apreciate si mai vanate de reprezentantele sexului frumos:

Pantofi eleganti, care sa se plieze pe mai multe tinute si care sa poata fi purtati la diferite evenimente. Pantofii eleganti sunt caracterizati de toc mare, de cele mai multe ori de peste 10-11 cm si mai nou si de platforma, pentru a sustine mai bine piciorul si a oferi mai multa comoditate celei ce ii poarta. Nu exista o regula ca acesti pantofi sa fie din  piele naturala, piele ecologica, lac sau piele intoarsa. In functie de tinuta la care i asorteaza si evenimentul la care ii poarta,  o femeie trebuie sa aiba in garderoba sa cel putin 3-4 perechi de astfel de pantofi. Unii negri, unii nude, albstri electric si de ce  nu unii colorati care sa se plieze la foarte multe tinute. Si inca ceva, in aceasta categorie a pantofilor eleganti intra pantofii pepp toe si stiletto, cei din urma fiind indicati mai mult seara si al evenimente pretentioase pe cand ceilalti fiind acceptati si ziua.

Am ajuns si la cea de-a doua categorie de pantofi pe care femeile pur si simplu ii adora: pantofi ieftini, in perioada reducerilor. Perioada reducerilor este cea mai asteaptata an de an, cand femeile dau navala in magazine si isi cumpara din acelasi buget in loc de 2 perechi de pantofi, poate 4-5 perechi. Pantofi ieftini pot fi cumparati si din magazinele online, care vin cu colectii la preturi foarte avantajoase. O alta alternativa ar fi o pereche de balerini. Nu de putine ori femeile renunta la eleganta si atitudinea data de o pereche de pantofi peep toe in favoarea unei perechi de balerini care sunt mai comozi si accesibili toturor femeilor, balerinii fiind inidcati mai ales in timpul saptamanilor de sarcina cand nu pot purta pnatofi cu toc.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.