Durata de viata a unei baterii de laptop Sony

Am cumparat un laptop Sony, insa nu stiu nimic depre bateria acestuia. Cat tine in mod normal bateria unui laptop Sony? Din cate am auzit, este o baterie rezistenta, insa am nevoie de mai multe opinii.

Inainte am avut un laptop Toshiba, iar la inceput bateria lui ma tinea mult, fara sa il pun la incarcat. Insa treptat nu  a mai fost asa si a inceput sa tina din ce in ce mai putin.

Iar acum nu stiu daca voi pati la fel cu bateria de laptop Sony. Insa nu cred ca este cazul, caci un notebook Sony este unul dintre cele mai ravnite de pe piata, deci nu ar trebui sa imi fac probleme in ceea ce priveste bateria. Sper ca bateria de laptop Sony sa ma tina exact cat scrie pe certificatul de garantie.

Oricum, o sa am si eu mare grija de baterie, nu o sa las laptopul sa se supraincalzeasca. Imi place mult ca aspect, laptopul arata mai frumos decat cel vechi.

Ceea ce ma intereseaza cel mai mult este bateria, vreau ca bateria de laptop Sony sa tina cat mai mult, fara sa fiu nevoit sa cumpar alta curand.

Este destul de stresant sa ai un mail important de trimis, iar tu sa ramai fara alimentare la laptop.

Cum sa prelungesc viata bateriei de laptop Sony?

As vrea, de asemenea, niste recomandari, astfel incat viata bateriei de laptop Sony sa tina cat mai mult. In afara faptului ca nu trebuie sa tin tot timpul laptopul in priza, caci duce la scaderea vietii acumulatorului, chiar nu mai stiu si alte trucuri.

Mai citisem undeva ca trebuie sa activez si modul de salvare a energiei, din Control Panel. O sa fac si acest lucru, insa alte sfaturi nu stiu si mi-ar fi de mare folos. Abia astept sa citesc si alte recomandari care ma vor ajuta in aceasta privinta, chiar vreau ca laptopul acesta sa nu ma dezamageasca. Arata asa de bine si imi place mult cum functioneaza, mai ales ca este de noua generatie. Chiar nu ma gandeam ca ma va impresiona atat de mult.

Sunt multumit nu doar de aspectul lui, ci si de faptul ca functioneaza foarte bine, se conecteaaza rapid la internet si nu imi face niciun fel de problema. Imi pare tare bine ca l-am cumparat.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.