Efectele terapeutice ale produsului Flavin 7

Astazi sustinerea sanatatii organismului prin administrarea de suplimente nutritive este necesara, din cauza concentratiei mult mai scazute de substante nutritive existente in alimentele pe care le consumam, cat si din cauza factorilor daunatori organismului la care suntem supusi zilnic.

Astfel, unul dintre cele mai recomandate suplimente nutritive este produsul Flavin 7, conceput de compania Vita Crystal Institute, disponibil pe piata romaneasca incepand cu anul 2005. Acest produs este conceput pe baza unei descoperiri distinse cu premiul Nobel, respectiv descoperirea flavonoidelor, acestea fiind substante cu efecte benefice asupra sanatatii organismului.

Fiind un produs 100 % natural, ce contine cea mai mare concentratie de flavonoide, Flavin 7 este apreciat pentru efectele benefice exercitate asupra sistemului cardiovascular. Administrarea suplimentului nutritiv Flavin 7 face posibila neutralizarea radicalilor liberi si protejarea celulelor de actiunea daunatoare a acestora.

Cu ajutorul produsului Flavin 7 se pot preveni numeroase afectiuni, motiv pentru care poate fi administrat de toate persoanele sanatoase, interesate sa impiedice imbolnavirea si sa isi mentina starea de sanatate. Totodata, poate fi utilizat pentru a ameliora afectiunile de care suferiti deja, fiind un excelent adjuvant ce poate fi utilizat alaturi de tratamentul alopat.

Unnele dintre efectele care sunt acceptate din punct de vedere medical ale produsului Flavin 7 constau atat in proprietatile sale antioxidante, astfel incat este considerat unul dintre cei mai puternici antioxidanti, cat si efectele antialergice, antiasmatice, antiinflamatorii si antivirale.

Dupa administrarea suplimentului nutritiv Flavin 7 va veti bucura de efectul sau imunostimulator, fiind grabite procesele de vindecare, cat si reducerea riscului de aparitie a infarctului miocardic si a hemoragiei cerebrale. De asemenea, sunt cunoscute efectele anticancerigene puternice si previne procesul cancerigen la diferite nivele, alaturi de aparitia metastazelor.

In cazul persoanelor care sufera de diabet zaharat, prin utilizarea suplimentului nutritiv Flavin 7 vor prezenta o imbunatatire a starii de sanatate, fiind stimulata eliberarea insulinei si scaderea nivelului glicemiei. Totodata, Flavin7 este un hepatoprotector si regenerator, care previne formarea edemelor la nivelul membrelor inferioare si imbunateste activitatea tractului gastro-intestinal.

In acelasi timp, un alt efect al produsului Flavin 7 consta in prevenirea distrugerii colagenului, contribuind si la prevenirea aparitiei reumatismului si sprijinirea procesului de epitelizare. Prin reducerea nivelului seric al acidului uric este ameliorata guta, insa este recomandat si persoanelor care sufera de Alzheimer.

Flavin 7 se poate consuma alaturi de oricare alt preparat si de tratamentul alopat, insa este de preferat sa se consume la minim 30 de minute si de preferat la 2 ore distanta de alt produs. Datorita efectelor sale de a preveni si ameliora afectiunile cardiovasculare, este cunoscuta capacitatea acestui produs de a preveni aparitia aterosclerozei, cat si de impiedica oxidarea nociva a sangelui.

Testele efectuate au dovedit eficienta acestui produs de a imbunatati starea de sanatate si a stopa evolutia bolilor, motiv pentru care este de un real sprijin pentru a asigura o functionare optima a organismului.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.