Eficiența sistemului de încălzire prin pardoseală vs sistemul clasic

incalzire pardosealaSistemul de încălzire în pardoseală este un sistem inventiv asupra căruia s-au realizat diferite experimente pentru a demonstra faptul că este un sistem mult mai bun de încălzire față de orice alt sistem de pe piață la ora actuală.

Care sunt avantajele sistemului de încălzire în pardoseală ?

Acest sistem are o multitudine de avantaje, printre care le vom enumera pe cele mai importante:

– odată instalat, acest sistem nu necesită mentenanță deci în consecință nu veți avea costuri suplimentare odată cu trecerea anilor

– căldura este degajată uniform de la baza pardoselii către vârful încăperii și astfel nu se mai produce igrasie.

În urma testelor științifice realizate de către savanții americani s-a demonstrat că sistemul de încălzire în pardoseală este mult mai eficient iar costurile de întreținere sunt cu 25% mai mici față de un sistem clasic de încălzire. De exemplu, în perioada decembrie-ianuarie costurile unei locuințe ce folosește un sistem clasic de încălzire ajung undeva la 800 Ron( temperatura din încăpere fiind de 21-22 de grade Celsius) pe când costurile la aceeași încăpere cu un sistem de încălzire în pardoseală ar ajunge undeva la 350 Ron.

De unde pot achiziționa un sistem de încălzire în pardoseală?

Firma noastră Total Heat vă pune la dispoziție o serie de produse de încălzire în pardoseală și de sisteme de diferite puteri. Totodată pentru orice sistem de încălzire în pardoseală cumpărat de la noi, primiți pe lângă garanția extinsă și manoperă complet gratuită.

Cât costă un sistem de încălzire în pardoseală ?

Din păcate nu vă putem spune cu exactitate costurile necesare deoarece acestea diferă de la o locuință la alta. Cel mai indicat este să ne contactați prin formularul de contact de pe site pentru a vă pune în legătură directă cu un consultant specialist de-al nostru pentru a vă întâlni și pentru a stabili cu exactitate costurile.

  • În cât timp se poate monta un sistem de încălzire în pardoseală?

Sistemul de încălzire în pardoseală poate fi montat între 2 și 4 zile. Totuși, există cazuri speciale când în urma problemelor apărute la fața locului, timpul execuției se poate prelungi cu încă 2-3 zile lucrătoare.

De altfel, dacă temperatura din încăpere vi se pare insuficientă atunci puteți adăuga foarte ușor  un covoraș încălzitor.

  • Din ce este formată instalația sistemului de încălzire în pardoseală ?

Instalația sistemului de încălzire în pardoseală este realizată din cabluri rezistente și anume cablu-incalzitor-cerapro , aceste cabluri fiind perfecte pentru izolațiile medii.

Alege chiar acum un sistem de încălzire în pardoseală pentru un efect de durată.

 

Un Raspuns to “Eficiența sistemului de încălzire prin pardoseală vs sistemul clasic”

  1. Mihai T. spune:

    …si copiii se pot juca pe jos fara sa raceasca.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.