Emirates Airlines ruleaza zboruri cu A380 pe Gatwick

Compania aeriana Emirates Airlines a anuntat ca va incepe sa ruleze curse pe Aeroportul Gatwick din Londra cu aeronave Airbus A380, pentru a marca celebrarea a 25 de ani de la lansarea primului zbor catre Marea Britanie.

Aeronava A380 detine un numar de 517 locuri, reprezentand avionul cu cea mai mare capacitate din lume. Aeronava cuprinde trei clasificari: clasa I, clasa business si clasa economy, iar toti pasagerii vor avea acces la cerere, la peste 1.300 de canale de divertisment. Conducerea Emirates Airlines a declarat ca zborurile operate de Airbus A380 vor rula intre Dubai si Londra, iar pachetul complet de lux cuprinde micul dejun, cina si accesul la centre spa.

De la lansarea primului zbor Emirates in Londra din 6 iule 1987, compania a ajuns astazi sa ruleze 16 curse zilnic catre sase aeroporturi din Marea Britanie. Laurie Berryman, vice-presedintele Emirates, a declarat ca este incantat de lansarea curselor catre Londra cu avionul A380. Laurie a mai spus ca cererea de bilete de avion cu destinatia Londra este foarte mare si exista necesitatea rularii unui numar de locuri mai mare. In plus, A380 este considerata o aeronava extrem de rapida care este in concordanta cu nevoile clientilor business care calatoresc in Marea Britanie. In prezent, compania araba detine 21 de avioane A380 si o comanda plasata de inca 69 de modele. Pana in prezent, operatorul arab nu a anuntat comercializarea de bilete de avion ieftine catre nici o destinatie nou lansata.

Reprezentantii operatorului aerian au precizat ca noile aeronave vor avea ca scop deservirea unor destinaii precum: Sydney, Auckland, Bangkok, Seoul, Hong Kong, Shanghai, Kuala Lumpur, Tokyo si de la 1 octombrie 2012, Melbourne. Din 1 noiembrie, Emirates va incepe sa desfasoare a 5-a cursa in Australia, catre Adelaide.

Emirates Airlines este o companie aeriana cu baza centrala in Dubai, fiind cea mai mare din Orientul Mijlociu Opereaza 2.500 de zboruri saptamanal, in peste 120 de orase din 70 de tari. Parte a Emirates Group, operatorul aerian a primit in anul 2011 titlul de compania aeriana a anului in cadrul ceremoniei Air Transport World.

Stuard – http://ezboruri.org/

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.