Este intradevar rau,continutul duplicat pentru SEO ?

Continutul duplicat poate afecta foarte mult site-ul dvs. in motoarele de cautare.Expertii SEO vor spune ” Evitati continutul duplicat”,si au dreptate dar multi oameni cred in mod eronat acest lucru.Duplicarea continutului pe site-ul dvs. ar putea efecte negative  iar acest lucru,ar insemna pierderea multor pozitii in Google dar si garantia ca nu veti trece,in niciun caz peste site-ul de la care ati duplicat continutul.Google va observa indeaproape ce continuturi sunt identice sau relativ identice iar acest lucru,ar insemna ca unul dintre cele doua articole ar putea fi mai relevant in SERPS decat celalalt,in functie de termenul de cautare utilizat de catre persoana care efectueaza acea cautare.

In cazul in care,site-ul tau are continut original si respecta anumite reguli de baza SEO,chiar nu ai de ce sa te ingrijorezi de vreo anumita penalizare de la nenea Google.

De ce continutul duplicat este o problema SEO ?

Numultumirea SEO, referitoare la continutul duplicat este in principal faptul ca Google nu poate accesa toate site-urile in cazul in care se constata continutul duplicat.In cazul in care site-ul dvs. este impanzit de continut duplicat,site-ul ar putea pierde autoritatea in general.O alta problema cheie ar fi ca alte site-uri care ruleaza continut duplicat  cu rang mai mare,ar putea depasi site-ul care detine continutul original,ceea ce ar fi foarte nedrept.Asigurati-va ca toate paginile au suficient text diferentiat pentru a nu face continut duplicat accidental icon smile Este intradevar rau,continutul duplicat pentru SEO ? .

Aici este un link catre un videoclip excelent in care Matt Cutts explica modul in care puteti indentifica continutul original in Google.

Cum putem raporta continutul duplicat catre Google ?

Ceea ce ma bucura foarte tare,este faptul ca putem raporta chiar noi continutul duplicat insa trebuie sa fim foarte expliciti in formularea noastra,atasand si dovezi incalcarilor drepturilor de autor.Intra aici pentru a raporta continutul duplicat.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.