Esti un bun liber profesionist?

Ai probleme atunci cand comunici cu seful tau la locul de munca? Iti vine din ce in ce mai greu sa te intelegi cu ceilalti angajati datorita faptului ca vrei sa detii controlul tuturor proiectelor in echipa? Te-ai saturat ca lumea sa-ti ignore toate ideile genial?

Te simti frustrat in cauza lipsei de inovatie din domeniul de munca? Poate ca ai fost discriminat, concediat, restructurat, retrogradat sau sub-evaluat, si nu poti sa accepti aceasta situatie! Te-ai saturat si este gata de schimbare?

In cazul in care te regasesti in unul dintre cazurile acestea, atunci se poate spune ca esti pregatit sa-ti iei viata in propriile maini si sa te alaturi randului din ce in ce mai mare de oameni liber-profesionisti.

In acest articol, vei avea sansa sa citesti cateva caracteristici importante care predispun oamenii sa mearga pe cont propriu. In cazul in care te regasesti in aceste lucruri, atunci trebuie sa te gandesti serios sa devii liber profesionist.

In primul rand liber-profesionistii doresc flexibilitate in programul lor. Cu toate acestea, trebuie sa intelegi faptul ca pentru atinge succesul ca liber profesionist, va trebui sa-ti dedici mai mult timp serviciului. Oamenii care gandesc in felul aceste doresc sa detina controlul asupra idelor, proiectelor and a muncii pe care o depun. Te consideri o persoana careia ii place sa detina controlul, si poate un micro-manager? Daca raspunsul tau este da, atunci cu siguranta vei fi un bun liber profesionist. Munca si ideile tale trebuie sa ramana ale tale si pot fi criticate doar de catre clientii tai, indiferent daca sunt critici pozitive sau negative.

Nu te joci atunci cand vine vorba de lucrurile serioase! Chiar daca oamenii te considera prietenos si modest in general, daca esti un liber profesionist serios, te vei transforma intr-un adevarat sef atunci cand vine vorba de a lua o decizie importanta sau de a actiona intr-un anume fel. In cazul in care pui pasiune in munca pe care o faci, atunci cu siguranta vei deveni un bun liber profesionist. Indiferent de ceea ce faci in afacerea ta personala, va trebui sa ai abilitatea sa transferi pasiunea ta clientilor. Doar printr-un entuziasm major vei reusi sa ai succes in propria afacere. In caz contrar, te vei arde foarte repede si vei fi descurajat.

Trebuie sa te simti comfortabil in a lua o decizie majora. Atunci cand esti propriul sef, nu poti sa pasesi responsabilitatea altcuiva. Tu reprezinti propriul brand si propria afacere, iar atunci cand ceva merge prost, trebuie sa fii pregatit sa accepti si critici si lucruri positive.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.