Farmerama, jocul cu ferma cel mai jucat

Una dintre glumele care circula pe internet face referire la faptul ca romanii au lasat agricultura deoparte si au inceput sa isi „are” terenurile de pe Facebook, construind adevarate ferme virtuale in care sa isi hraneasca orataniile din propria curte si, in mod logic, incepand sa insamanteze tot soiul de plante menite a-i tine ferma in viata. Ei bine, modelul a fost copiat si de catre realizatorii jocurilor flash, care nu au zabovit prea mult, scotand, mai nou, o aplicatie numita Farmerama! Prin intermediul ei vei deveni taran cu acte in regula, cu mentiunea ca nu cumva sa te astepti sa iti bata postasul in poarta sa te anunte ca au venit … subventiile pentru pamant.

Pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a lua parte la experienta Farmerama constau in crearea unui cont gratuit pe site, fapt ce te va inscrie in mod automat in aceasta vasta comunitate de agricultori virtuali ce incearca zi de zi sa puna bazele unei ferme de succes. In cazul in care recolta nu este una pe masura, poti apela oricand la o solutie cunoscuta in Romania si sub numele de specula. Cumperi un produs mai ieftin, te muti la taraba alaturata si il vinzi pe mai multi bani.

Astfel, vei scoate un profit constant, iar investitiile realizate in cadrul fermei se vor amortiza intr-un timp relativ rapid fara sa iti afectezi in vreun fel productia din anul respectiv. Concurenta este una acerba in cadrul acestor jocuri online, supravietuieste cel mai descurcaret la toate nivelurile posibile. Nu uita de bunastarea gospodariei amenajandu-ti o gradina foarte aratoasa, care sa dispuna si de o zona de relaxare. Cat despre pamantul avut in proprietate, scoate ce-i mai bun din el, mergi la piata cu produsele si vinde-le la pretul corect. Tocmeste-te daca este cazul, viata este o jungla. O spun si jocurile online, nu numai viata de zi cu zi!

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.