Febra loto in apropierea Craciunului

Dupa cum am fost obisnuiti an de an, indiferent de prezenta crizei economice sau a reducerilor de salarii si pensii, Craciunul pe langa sarbatoarea obisnuita, ne aduce si premii interesante de la loteria romana.
Astfel „HO HO HO 2 – O loterie de familie”, devine o noua serie de loz in plic care se gaseste de acum mai in toate agentiile loto. Aceasta noua serie de lozuri vine ca o consecinta sau un rezultat al noului film cu acelasi nume lansat de MediaPro Pictures.

Pretul unui loz este de doar 3 lei, dar premiile totale pe care le insumeaza se ridica la valoarea de 735.000 lei.  Aceasta suma este impartita in 147.406 premii, iar castigurile pe care le puteti obtine daca achizitionati un astfel de loz, variaza intre suma de 500 lei si suma de 25.000 lei.

Pe langa aceasta noua serie de lozuri, loteria ne mai ofera un report urias la Joker. Premiul de la joker se acumuleaza de foarte multe luni, iar desi se fac saptamanal doua extrageri in loc de una cum era inainte, se pare ca nimeni nu a reusit inca „sa prinda” premiul cel mare, adica cele 5 numere extrase din grupul principal de 45 numere, respectiv joker-ul extras din grupul secundar de 20 numere.
Insasi categoria a-II-a se prinde destul de rar, de vina fiind probabil, participarea mai scazuta la joc, sarbatorile de sfarsit de an stramtoresc la maxim bugetul cetateanului de rand, astfel ca bani pentru loto raman mult mai putini.

La loto 6 din 49 insa, premiul s-a casgigat atat in luna octombrie cat si in luna noiembrie din acest an. Reportul a reusit sa depaseasca pentru tragerea de duminica 16 decembrie, suma de 2.000.000 lei, ceea ce ne poate doar bucura.

Este posibil ca loteria va organiza din nou o tragere speciala de revelion, tragere dubla, cum ne-a obisnuit in ultimii ani, unde vom vedea daca pretul unei variante simple va creste sau nu, insa si participarea va fi masiva in urma suplimentarii categoriilor principale de castig.

Pana la urma se pare ca desi ne tinem banii pentru Craciun si An nou, totusi mai gasim rezerve sa punem una sau doua variante simple atat la loto 6/49 cat si la joker.
Participarea redusa la joc pentru 6/49 atat in luna octombrie cat si in luna noiembrie, ne dovedeste faptul ca nu este necesar sa jucam foarte multe variante pentru a castiga un premiu mare la 6/49 si nici nu este nevoie sa joace atat de multa lume pentru a garanta caderea reportului.

Desigur, in multe cazuri, numerele extrase au contrazis cu vehementa statistica matematica, creandu-ne ceva suspiciuni, doar ca tragerile de la o vreme se fac in direct, astfel putem vedea fiecare la televizor la orele stabilite, emisiunea „Lozul de mare” unde atat prezentatorii cat si invitatii, ne ofera un spectacol pe cinste de fiecare data. In plus, vedem in direct cum se extrag numerele pentru fiecare joc in parte, astfel ca suspiciunile noastre dispar incet si lasa loc sperantei intr-un castig mai consistent.

Desigur, nu oricine poate urmari la TV emisiunea „Lozul cel mare” la ora stabilita deoarece multi ne aflam in deplasare. Tot ce trebuie sa facem in aceasta situatie, este sa accesam pagina de loto a site-ului care ofera in timp real rezultate loto, arhiva, respectiv castigurile obtinute.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.