Filme care vor rula luna viitoare in cinema din Mall Trivale din Pitesti

Peliculele care vor rula in luna octombrie in cinema din Mall Trivale din Pitesti multumesc toate gusturile, de la animatii pentru cei mici, pana la filme de actiune, iar asa ca noi iti vom arata ce aduce luna viitoare in cinematografe.

3 filme care ajung in cinema din Mall Trivale din Pitesti in octombrie

          „Pan: Aventuri in Tara de Nicaieri”

Un film care are de toate pentru toata familia: aventuri, fantezie si personaje legendare, asa poate fi prezentat filmul „Pan: Aventuri in Tara de Nicaieri” care va rula in curand in cinema din Mall Trivale din Pitesti.

Piratul Barba Neagra este interpretat de Hugh Jackman, actorul australian care si-a schimbat in totalitate infatisarea pentru a intra in pielea acestui personaj malefic ce ii face zile fripte lui Peter Pan.  Din distributie mai face parte si actrita Ronney Mara, intr-un rol diferit de tot ce a mai jucat pana acum.

          „Hotel Transylvania 2”

Ne reintoarcem in castelul lui Vlad Dracula pentru a vedea ce mai pune la cale contele, iar rezultatul este o animatie simpatica pentru copii pe care o vei putea vedea luna viitoare in cinema din Mall Trivale din Pitesti. Adam Sandler da viata contelui vampir  din Transilvania, care acum a devenit si bunic si care isi indeplineste acest rol cu dedicare, asemeni oricarui alt bunic de moda veche.

Daca ti-a placut primul „Hotel Transylvania”, aceasta pelicula te va incanta cu siguranta si intreaga familie se va bucura de noile aventuri ale lui Vlad, ale fiicei si generul sau, si ale celorlalti monstru care isi fac veacul la castelul lui.

          „Spectre”

Filmele din seria „James Bond” au avut un succes rasunator pe plan international, iar anul acesta spionul britanic este pus in fata unei noi misiuni. Daniel Craig intra din nou in pielea agentului 007, este a patra oara cand interpreteaza acest personaj, iar cinefilii stiu deja ca actorul din Marea Britanie se ridica la inaltimea personajului pe care il joaca.

Un film de actiune care nu trebuie ratat, mai ales daca esti un fan al seriei James Bond si al filmelor cu spioni, si care va avea premiera in octombrie la cinema din Mall Trivale din Pitesti.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.