Filme Pitesti – care gen este cel mai urmarit?

De multe ori cea mai buna metoda de a te relaxa si de a iesi din mediul stresant de la serviciu este sa ai activitati care sa necesite cat mai putin effort. Si unde gasesti o astfel de activitate daca nu o vizionare a unor filme.

In pitesti astfel de activitat sunt mereu bine venite mai ales pentru ca la cinematografe ruleaza mereu cele mai noui filme cu cei mai cunoscuti actori. Astfel, o iesire la film in Pitesti este de cele mai multe ori cea mai buna solutie.

Printre cele mai urmarite filme din Pitesti sunt cele de actiune. Aparent, locuitorii orasului nu sunt atat de impresionati de drama sau comedie pe cat sunt de efectele speciale sau de scenariile stiintifico-fantastice.

Poate din acest motiv, Interstellar a fost filmul care a avut cel mai mare succes printre pitesteni in anul 2015, in comparatie cu Birdman, mare castigator al premiilor Oscar. Filmul care l-a avut actor principal pe Michael Keaton nu a umplut cinematografele din Pitesti.

Totusi, pitestenii nu suntimpresionat idoar de filmele de actiune. Gone Girl este exemplul perfect care sustine ca dramele si putin mister este apreciat de amatorii de filme din Pitesti.

Filmul care a avut-o ca actrita principala pe Rosemund Pike a fost un real succes pentru cinematografele din Pitesti. Thrillerul a fost urmarit in special de tinerii intre 20-30 de ani, care au fost atrasi de misterul pe care l-a propus filmul regizat de David Fincher.

Printre alte filme care au avut succes printre locuitorii din Trivale s-au numarat The Theory of Everything, The Immitation Game, The Judge, Nightcrawler sau Exodus Gods and Kings. Curios sau nu, consumatorii de filme din Pitesti s-au aratat interesati si de filmele de animatie, cum ar fi How to train your dragon sau Frozen.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.