Flexibilitatea spațiului este rezolvată cu pereții mobili

Arhitectura spațiului în care se lucrează sau se desfășoară diferite activități, precum organizarea de întâlniri, evenimente sau traininguri, poate fi realizată ușor, rapid și eficient printr-o compartimentare exactă. Una din soluțiile eficiente este utilizarea pereților mobili care se pot particulariza în funcție de fiecare necesitate, astfel se optimizează spațiile noi create.

Caracteristica de bază: Flexibilitate
Flexibilitatea pereților mobili este principala caracteristică a acestora deoarece se poate reamenaja spațiul într-o suită de posibilități. Arhitectura compartimentării mobile este destinată să încurajeze diverse activități pe scară largă de folosire, fiind utilizați în toată lumea, de către organizații și companii publice sau private. S-au folosit în locații ale companaiilor din domeniul hotelier și restaurație, diferite centre de educație inclusiv grădinițe, școli, facultăți/universități, dar și în medicină, centre și instituții culturale. De asemenea datorită flexibilității și a multitudinii de domenii în care s-au utilizat, s-au creat astfel săli de expoziții și evenimente, săli de ședință, traininguri, spații pentru întâlniri cu diverși parteneri de afaceri, furnizori, clienți, parteneri, investitori.
Pereții mobili fac posibil îmbărțirea oricărui spațiu închiriat sau propriu, open space, spații mari sau medii, hale, pentru construcții noi, dar și vechi sau alte locații care se doresc a fi valorificate.

Problema poate fi rezolvată doar apelând la o firmă specializată
Compartimentarea poate fi o problemă pentru diverse societăți care iau singure decizia de a le procura și să realizeze construcția, dar apelează și la alte firme. Toată această activitate implică multe resurse și pierdere din timpul unui angajat sau mai multor angajați și poate conduce la renunțarea la o astfel de activitate. Astfel, apelând la o firmă specializată puteți beneficia de consultanță, punere în aplicare și garanție, rămânându-vă timp să conduceți afacerea și restul persoanelor care ar fi trebuit să se ocupe de lucrare să își realizeze sarcinile.

Pentru a înțelege mai bine care sunt elementele care pot influența decizia de achiziție și care trebuie să le luați în considerare, mai jos aveți câteva beneficii ale pereților mobili:
– transparența sau opacitatea și maximizarea spațiului
– modalități multiple de parcare (pliare) a peretelui mobil
– posibilitatea adaptarii în funcție de necesități cu diferite accesorii, precum adăugarea de jaluzele care pot fi acționate manual sau electric
– atenuarea sunetului
– integrarea în orice tip de tavan
– diversitatea profilelor magnetice.

Categorii de compartimentări mobile
Puteți alege din gama de pereții mobili de la Espero există mai multe categorii pentru o potrivire cât compartimentare. De exemplu, sunt pereți mobili Sonico, pereți plianți Flexio, pereți mobili din sticlă Visio sau pereți Uno&Duplo. Acești pereți vă vor oferi o funcționalitate diversă, estetică integrată și o durabilitate de calitate.
Pereții Sonico sunt sisteme formate din panouri individuale, cu o izolație fonică de la 37dB la 55dB, cu grosimi diverse. Acesta are forma unui sandwich, și se poate extinde sau deschide în multiple moduri, iar când este extins rezultă un perete care este armonizat cu locația respectivă.
Compartimentarea Flexio este una din selecțiile de pereților pliabili în care panourile individuale sunt fixate prin balamale, formându-se astfel un acordeon, care poate fi întins perfect. Datorită flexibilității acești pereți se pot parca (poziționa) într-o diversitate continuă, putând fi lăsați deschiși total sau parțial.
Dacă se dorește ca lumina naturală să pătrundă în încăpere chiar dacă este folosită o compartimentare mobilă, se poate apela la pereții mobili Visio. Acești pereți sunt din sticlă securizată și lipsiți de ornamente pe verticală, rezultând o deschidere fără întreruperi.
Pentru o compatimentare cu sisteme din lemn, se poate apela la pereții armonici Uno&Duplo, care sunt alcătuiți din benzi înguste de plăci fixate prin balamale din PVC. Compartimentarea Uno este varianta cu un singur rând de panouri, iar cea Duplo este sistemul cu două rânduri.

Pentru o valorificare a spațiului urmăriți elementele de mai sus și veți putea alege varianta optimă, care să vă pună la dispoziție un set de beneficii atât interne, cât și externe.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.