Flybe creste numarul de servicii

FlybeCompania aeriana regioanala Flybe a marit numarul de servicii intre aeroporturile din Birmingham, Edinburgh si Glasgow cu patru zboruri aditionale pe zi. Aceasta ofera clientilor un adevarat serviciu de transfer cu posibilitatea alegerii unuia dintre cele opt zboruri zilnice pe fiecare ruta, incepand de pe 9 septembrie.

Rezervari online

Locurile sunt disponibile pentru rezervari online cu un tarif incepand de la 29,99 lire sterline, incluzand taxele. Oamenii de afaceri si cei care doresc vacante de agrement se vor putea bucura de o gama mai larga de oferte la bilete de avion ieftine.

Zborurile aditionale de pe aceste rute populare vor fi operate cu comfortabila aeronava a celor de la Flybe cu scaune Embraer 2×2.

Vacanta de Paste

Pana la lansarea din septembrie, Flybe mai are de depasit cateva perioade care se anunta a fi pline, in special weekendul de Paste. In acest moment, Flybe a inregistrat cu 4% mai multe rezervari fata de aceeasi perioada a anului trecut pe 50 dintre cele mai populare rute de Paste.

Printre cele mai populare rute ale companiei aeriene pentru Sarbatorile Pascale se enumera si cele din Manchester catre Paris, din Belfast City catre Birmingham, din Jersey catre Southampton si din Birmingham catre Edinburgh.

Alte rute regionale la tarife accesibile ce se afla in topul listei cu destinatii Flybe sunt cele catre si din Franta, Germania si Spania, si rutele traditionale precum cele din Exeter catre Alicante sau din Southampton catre Malaga.

Vacanta de 4 zile deschide si programul de vara din 2013 al companiei aeriene, care ofera o gama de pana la 2.986 de zboruri pe saptamana pe 146 de rute. 14 dintre aceste rute sunt opereate pentru prima data in aceasta vara.

Andrew Strong de la Flybe UK spune ca Flybe se afla intr-o pozitie mai buna decat oricare dintre companiile aeriene regionale si pot raspunde cu usurinta cerintelor ce vin pe durata uneia dintre cele mai aglomerate perioade de calatorie ale anului.

Calatoriile directe de pe aeroporturile regionale sunt o optiune convenabila pentru familii deoarece le permite sa evite drumurile puternic aglomerate, iar din punct de vedere financiar, Flybe nu isi dezamageste clientii.

Sursă: http://ezbor.net/

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.