Foraje de puturi pentru gospodaria ta

forare puturi

Forajul de puturi de la Hidrarem reprezinta modul in care se realizeaza acel put.Include toate operatiile care se executa pentru construirea putului respectiv.

Pentru forajul putului trebuie sa se inceapa prima data cu testarea terenului, locului respectiv pentru a observa daca exista apa in locul acela sau nu.Acest lucru se numeste controlarea  debitului de apa.Trebuie sa stim cata apa exista acolo si daca este suficienta astfel incat sa se poata construi.De aceea trebuie sa alegem bine locul de amplasare a putului pentru a observa daca in locul respectiv exista suficienta apa.

Dupa stabilirea debitului de apa, se trece la stabilirea tuburilor de ciment in diametrii, diametrului unde va avea loc saparea putului dar si la ce adancime se va realiza cimentarea.

Urmatorul pas pentru forajul de put, se refera la determinarea adancimii la care va fi forat putul.Acest lucru depinde foarte mult de forta fizica a instalatiei de forjare.

Al treilea pas este reprezentat de stabilirea forjarii putului dar si a tuburilor de ciment.Pentru stabilirea forjarii in diametrii sau a tuburilor de ciment, se va prefera ca diametrii de tubare trebuie sa fie in concordanta cu diametrii pompei de forjare., adica nu trebuie ca diametrii tubarii  sa fie mai mari sau mai mici decat ai pompei, trebuie sa fie aproximativ la fel.

Al patrulea pas se refera la alegerea tehnologiei de forjare a puturilor.De acest lucru depinde foarte mult calitatea operatiilor care se vor executa pentru put.Aceste foraje este nevoie sa se desfasoare cu o viteza mare, sa fie de o calitate superioara si acceptabile la pret.

Un put forjat trebuie inca de la inceputul construrii lui sa aiba in vedere toate posibilitatile deoarece acesta poate sa nu iasa cum isi planuieste persoana respectiva.Exista posibilitatea de esec sau de succes, ca pentru orice constructie sau lucru realizat.Insa, daca constructorul are instalatiile adecvate, materialele necesare dar si experienta forajului si a altor constructii, totul ar trebuie sa iasa conform planului.Dar nu depinde totul de constructor, se poate intampla ca acea constructie sa nu iasa cum trebuie.Importanta este mobilizarea si atentia la tot ce se intampla si la orice mica greseala, acesta sa o poata indrepta.

De asemenea, este nevoie in primul rand, de testarea terenului, locului respectiv dar si imaginea pe care persoana o are in cap despre cum doreste sa arate acel put.Trebuie avut clar in minte imaginea putului pentru a face forjarea corecta dar si planul sa iasa iar la sfarsitul constructiei toata lumea sa fie multumita de rezultate.Deoarece este adevarat ca nu totul poate iesi conform planului, poate sa iasa mai bine, mai prost sau exact cum s-a planuit.

Forajele de puturi trebuiesc construite cu mare atentie, sa nu se scape nici un fel de detaliu pentru a omite ceva si transforma totul intr-un haos total, vezi pe site-ul : www.foraje-puturi-de-apa.ro.

  1. Imaginatia reprezinta modul in care dorim ca putul sa arate si forjarea lui sa fie cat mai perfecta.
  2. Atentia la detalii implica  indreptarea atentiei sporite asupra tuturor operatiilor care trebuie. executate asupra forjarii putului si omiterea nici unui detaliu.
  3. Modul de construire reprezinta felul in care se realizeaza forjarea, prin ce metode, cu ce tipuri de instalatii.
  4. Experienta constructorului este necesara pentru a putea face o constuctie corecta.

Toate spuse mai sus, respectiv imaginatia, atentia la detalii, modul de construire si experienta sunt necesare pentru o lucrare durabila, calitativa si aspectuoasa.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.