Fotbalul in Romania la televzior

Fotbalul este sportul rege in Romania iar datorita popularitatii sale in randul oamenilor au inceput sa apara mai multe posturi de televiziuni care transmit in direct cele mai importante campionate de fotbal din lume.

In acest moment posturile de televiziune care activeaza pe nisa fotbalistica sunt:

– Digi Sport, aceasta televiziune cuprinde 3 posturi de televiziune (Digi Sport 1, Digi Sport 2 si Digi Sport 3) pe care puteti urmari in direct meciuri din campionatele de fotbal: Liga Campionilor, Europa League, Liga 1, Premier League, Serie A si Ligue 1.
Un aspect important la Digi Sport este ca pe site-ul official Digi Sport se pot urmari live transmisiunile celor 3 posturi tv astfel incat urmarirea meciurilor de fotbal se poate face si gratis online, de asemenea pe pagina digisport gasiti si clasamente din campionatele puternice de fotbal din Europa.

– Dolce Sport, acest post de televiziune apartine de Romtelecom si transmite saptamanal cate un meci din Liga 1 precum si meciuri din Liga Campionilor.

– EuroSport , din pacate acest post de televiziune a pierdut in ultimii ani multe licente de transmitere a meciurilor astfel incat in acest moment transmite in direct doar meciurile din Bundesliga.
In schimb transmisiunile din alte sporturi precum tenis, handbal, volei etc. sunt foarte prezente pe EuroSport 1 sau EuroSport 2 astfel incat cei care sunt fani ai acestor sporturi le pot urmari live .

Alte posturi de televiziune din Romania care activeaza pe aceasta nisa a fotbalului sunt GSPTV si Sport.ro dar care din pacate nu au o oferta de meciuri live decat foarte rar, acestea se bazeaza in principal pe emisiuni in care se dezbat meciurile jucate sau care urmeaza sa se joace in Liga 1 sau cupele europene precum Liga Campionilor sau Europa League unde participa si echipele din Liga 1, campionatul national de fotbal.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.