Fotografia de Boudoir – un nou trend in Romania

Fotografia de boudoir este reprezentata de imagini senzuale, sexy si rafinate ale doamnelor/domnisoarelor, îmbracate sumar sau in lenjerie intima. Nuditatea in aceste fotografii este implicita si nu explicita. Fotografia de boudoir este intima, dezvaluind personalitatea femeii si nu prezentand nuditatea pielii.

Galerie foto

Termenul de boudoir vine din franceza si semnifica in trecut camera privata a unei doamne: dormitorul, dresingul sau camera de machiaj. Fotografia de boudoir nu este nicidecum un concept nou, una dintre cele mai cunoscute exemple fiind Marilyn Monroe. Fotografia de boudoir a devenit foarte populara o data cu noile metode de imprimare din secolul 20 si a jucat un rol important în curentul pinup din anii 1940-1950.

In ziua de azi fotografii de boudoir promoveaza serviciile lor ca fiind de bun gust si discrete, dezvaluind erotismul si senzualitatea intr-un mod artistic, estetic si chiar mistic. Fotografia de boudoir este sugestiva si sofisticata, nicidecum vulgara si plata. Fotografiile rezultate emana naturalete, mister, feminitate, sunzualitate si nu in ultimul rand frumusete naturala.

Din practica mea pot sa va spun ca o sedinta de boudoir este o experienta care îti schimba perceptiile asupra vietii. Cred ca este o experienta de care orice femeie ar trebui sa aiba parte macar o data in viata. Este alegerea ta daca vei poza total îmbracata, in lenjerie intima, partial nud sau nud. Scopul final este sa te simti frumoasa, dorita si sa savurezi clipele creand imagini pe care le vei pastra ai admira pentru tot restul vietii.

Pozele de boudoir sunt un cadou sexy si unic în acelsi timp. Unele femei vor sa ofere un cadou placut si senzual persoanei iubite din viata lor, fie pentru ziua de nastere, fie pentru o aniversare sau Valentine’s Day. In acelasi timp alte doamne folosesc pozele de boudoir pentru a-si imbunatati sau pentru a-si condimenta relatia. Unele femei aleg sa faca o sedinta foto pentru ele insele, pentru a marca o noua etapa in viata. Alte motive ar fi un regim alimentar, maternitatea sau diverse modificari pe care le facem corpului nostru (cum ar fi operatiile estetice). Unele chiar fac sedinte foto în fiecare an pentru a-si sarbatori ziua de nastere. Si sa nu le uitam pe mirese care vor sa-si surprinda viitorul sot cu un astfel de cadou inaite sau chiar in ziua nuntii. Indiferent de motivul ales, aceste fotografii precum si intreaga experienta a sesiunii vor fi cu siguranta apreciate pentru restul vietii.

Dar in final acesta este cel mai frumos cadou pentru cele care fac sesiunea de boudoir, pentru ca le ajuta sa se simta mai frumoase si sa aiba mai multa încredere in ele si in corpul lor; acesta este cel mai valoros cadou pe care o femeie si l-ar putea darui sau l-ar putea cineva darui unei femei.

Pentru mai multe detalii viziteaza www.fotografiedeboudoir.ro

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.