Frigiderul nu face pauza

Frigiderul este un lucru care face viata mult mai usoara.
O casa fara un frigider pare a fi un cosmar! Astazi, aproape fiecare casa are macar un frigider, insa daca acesta se strica poate da foarte mari batai de cap.
Daca frigiderul nu face pauza si alimentele ingheata in interior aveti nevoie sa cititi acest sfat pentru a va rezolva problema.

De ce imi ingheata mancarea in frigider, chiar si la cel mai scazut nivel?
Daca termostatul merge prost este necesar sa se verifice si sa se înlocuiasca daca este defect. Acesta este adesea gasit in interiorul compartimenului frigider, dar la unele modele este plasat in partea din spate a compartimentului congelator.

Este posibil sa aveti nevoie de a elimina panoul de podea, sau rafturi si alte obstacole pentru a ajunge la termostat. Notati pe o hartie firele scoase din contactele 3,4 si 6 ale termostatului, apoi cititi modelul termostatului(pentru combine frigorifice modelul este k59).

Pentru a cumpara noul termostat mergeti cu modelul la un magazin de specialitate. Pentru a-l monta operatiunea este destul de simpla, se introduce sonda termonatului pe orificiul care duce la vaporizator, se pun firele pe contactele termostatului si se fixeaza pe suport. Daca nu puteti face singuri aceasta operatiune apelati la frigotehnisti autorizati si comunicatile ca frigiderul dumneavoastra are nevoie de o reparatie.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.