Fruit Ninja acum si in versiunea Arcade

fruit ninjaNu cu mult dupa succesul fenomenal pe care l-a avut Fruit Ninja pe dispozitivele cu touchscreen, versiunea arcade a si aparut. Se numeste Fruit Ninja Frenzy si este disponibila gratuit pentru orice utilizator al platformei de socializare Facebook. Acest joc se poate sa nu aduca mari noutati pentru cunoscatorii versiunii original insa aspectul placut alaturi de modificarile care il transforma intr-un joc de tip arcade, il fac in mod categoric notabil in industria jocurilor.

In esenta, jocul nu presupune nimic altceva decat miscarea cursorului pe ecran in incercarea de a taia in doua un fruct sau mai multe, pentru a obtine un scor cat mai mare. Poti primi mai multe puncte prin taierea a mai multe fructe in acelasi timp sau prin taierea fructelor speciale care incetinesc miscare celorlaltor, oferindu-ti sanse mai mari. Alaturi mai sunt si fructele care ofera bonusuri timp de cateva secunde.

Odata la cateva secunde pe ecran vor aparea si bombe care daca vor fi lovite, vor scadea puncte din scorul total. La final, scopul nu este altul decat atingerea unui scor mai mare decat al prietenilor de pe Facebook ce joaca Fruit Ninja Frenzy.

Jocul are si o serie de „puteri” ce pot fi activate inainte de a incepe intrecerea contra-cronometru de 60 de secunde. Poti astfel sa-ti activezi „Spirit Bombs” o putere ce indeparteaza bombele din joc, oferindu-ti posibilitatea de a fi in siguranta pret de cateva secunde. Deasemenea, poti alege sa-ti activezi „Extra Time” putere care iti va oferi 5 secunde in plus fata de cele 60 standard, din nou, pentru a reusi sa realizezi un punctaj mai mare.

Fruit Ninja Frenzy este un joc foarte placut pentru cei care vor sa se intreaca in punctaje cu prietenii si constituie categoric o foarte buna alternativa a jocului original, pentru cei care nu au posibilitatea sa se bucure de el pe un smartphone. Poti incerca acest joc dar si altele de acest gen pe siteul fruitninja.ro fara sa astepti nimic sau sa platesti ceva. Te asteptam in fan clubul nostru acum.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.