Garduri de beton

Gardurile de beton se dovedesc a fi o varianta mai buna fata de  gardurile de lemn. Placile confectionate din beton pentru garduri se gasesc intr-o varietate de forme si culori pentru a se contopi proiectului dumneavoastra. Livram un element care nu necesita intretinere nu va putrezi, nu se va deforma, nu trebuie sa va fie teama de insecte sau alti paraziti care pot deteriora gardurile din lemn.

Gardurile de beton sunt recomandate pentru locurile cu posibiliatate mare de incendiu si pentru cei care vor sa elimine conservarea anuala, costisitoare si cu mare pierdere de timp de care au nevoie gardurile de lemn bine cunoscute. Fiind bine sctiut ca gardurile noastre de beton  folosesc doar culori integrate, ele nu se vor strica pe masura ce timpul va trece. Din acest motiv proprietarii de suprafete mari aleg sa utilizeze gardurile de beton in detrimentul gardurilor traditionale de lemn.

„Gardurile bune fac vecinii buni!” Asa suna un proverb al detinatorilor de terenuri. Prin varietatea modelelor gardurile de beton pot imita piatra lemnul sau orice alt element de constructie, utilizand in acelsi timp formele de care aveti nevoie datorita tiparelor in care se toarna betonul.

Pentru ca nu este nevoie de intretinere   gardurile de beton sunt o varianta mai accesibila pe termen lung decat celelalte alternative pe care le aveti. Nu va  trebui sa cumparati si sa folositi vopsea de etansare in fiecare an.

Pe langa toate acestea gardurile de beton sunt mult mai folosite la izolarea fonica si termica ele blocand sunetele puternice produse de trafic intens sau altfel de zone galagioase, oprind in acelasi timp si unele intemperii cum ar fi viscolul sau ploile insemnate cantitativ.

Olimpiada Prod monteaza si produce o gama variata de garduri  din beton durabile si practic fara costuri de intretiner

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.